itjobb.se

Applikationspaketerare till Modis Linköping!

Företag Modis Sweden AB
Ort
Kategorier
Utgår

2020-02-21

Ansök nu

Applikationspaketerare till Modis Linköping!

Har du en teknisk bakgrund med erfarenhet av SpecOps, PowerShell och App-V? Då kan detta vara en tjänst för dig! Modis söker nu dig som letar nya möjligheter i Linköping.

Om tjänsten

I din roll som Applikationspaketerare kommer du att arbeta hos en av våra kunder i Linköping. Du hanterar 3:e linjens ärendehantering med god förmåga och ger stöd och hjälp till slutanvädare.

Om dig

Vi söker dig som har en universitetsutbildning eller motsvarande arbetserfarenhet inom utvecklingsarbete. Som person är du lösningsorienterad och noggrann samt har ett intresse för teknik. Du bör ha erfarenhet av SpecOps, PowerShell och App-V. Erfarenhet av felsäkning i klientmiljö baserad på Microsoft operativsystem värderas även högt. För att passa för tjänsten bör du även vara van vid agilt arbetssätt ha högt kundfokus.

Om Modis

På Modis strävar vi ständigt efter att hjälpa våra kunder och konsulter att bli framgångsrika. Som konsult är du vår högsta prioritet och när du behöver oss kommer vi att vara där för dig. Vi introducerar dig i vår verksamhet och våra kunder. Dina synpunkter värdesätts och för att hålla oss i framkant är du aktiv i Modis affärsutveckling och tillsammans skapar vi erbjudanden till marknaden. Genom att bli vår kollega kommer din vardag som konsult vara varierad med uppdrag i olika projekt i diverse branscher, system och miljöer. Din erfarenhetsbank kommer att växa liksom ditt sociala och professionella kontaktnät. Som konsult omfattas du av kollektivavtal, försäkringar, företagshälsovård, friskvårdsbidrag och rabatter på träningskort. För att vi ska få mer av varann ordnar vi regelbundet med sociala aktiviteter. Modis levererar en bred bas av tjänster och kompetenser Inom IT, Engineering och Life Science. våra tjänster präglas av snabbhet, enkelhet och kvalitet. Modis finns representerade i USA, Kanada, Europa med över 100 kontor och med mer än 35 000 kollegor i uppdrag varje dag.

Dela detta jobb

Applikationspaketerare till Modis Linköping!

Modis Sweden AB