itjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Itjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Applikationsspecialist IT

Ort
Kategorier
Utgår

2022-08-15

Ansök nu

Applikationsspecialist IT

Digitalisering, Applikationsleverans, Administration styrning, Ekonomi & HR 

Vill du vara med och bidra till att skapa Sveriges bästa hälso-och sjukvård och ett hållbart samhälle med tillväxt i hela Västra Götaland? Västra Götalandsregionen är Sveriges största offentliga arbetsgivare med ambitionen att bli Sveriges bästa offentliga arbetsgivare. Hos oss får du chansen att utföra ett meningsfullt arbete för samhället och bidra till Västra Götalandsregionens vision ”det goda livet”. 

Var med och gör skillnad för patienter, medarbetare, besökare och invånare varje dag. 
Med ansvar för drift, support, förvaltning och utveckling av IT-stöden som används i VGR:s verksamheter är vi med och skapar förutsättningar för en fungerande vård. 
Nu söker vi två applikationsspecialister som vill vara med och driva utvecklingen av verksamheten framåt. Ta chansen och sök dig till en av Sveriges största IT-organisationer. 

Ditt uppdrag

Som applikationsspecialist hos oss inom Applikationsleverans, sektionen för Ekonomi- och HR-system, arbetar du med förvaltning av regionens system inom området. Rollen innebär utvecklande arbetsuppgifter tillsammans med övriga teammedlemmar för att digitalisera, effektivisera och kvalitetssäkra processer och rutiner. 

Du leder den dagliga förvaltningen av ett eller flera IT-system, ansvarar för incident- och problemhantering, koordinerar arbetsuppgifter, bereder utvecklingsaktiviteter, säkrar systemdokumentation mm. Du är också spindeln i nätet som har kontakt med driftsorganisation, kunder och leverantörer. Rollen är med andra ord väldigt omväxlande och det är viktigt att du är familjär med agila utvecklingsmetoder och flexibel i ditt arbetssätt samtidigt som du gillar ordning och reda.  

Just nu växer vår portfölj inom området HR-system och lärande/ forskning där vi behöver förstärka med två applikationsspecialister.

Vad kan vi erbjuda dig?

Du blir en del av en organisation som ständigt strävar efter att vara i framkant av tekniken.
Som en av Sveriges största IT-organisationer finns goda utvecklingsmöjligheter och vi arbetar med individuella utvecklingsplaner för alla medarbetare. Du kommer också få vara med på en spännande resa då stora delar av vårdens många IT-system ska ersättas för att skapa en ny, modern och gemensam vårdinformationsmiljö.

Västra Götalandsregionen erbjuder flexibla arbetsformer utifrån verksamhetens förutsättningar och det finns möjlighet att kombinera arbete från våra kontor och på distans.

För att lyckas i rollen behöver du:

Ha relevant akademisk utbildning inom IT-området (ex systemvetare) eller motsvarande kompetens som för anställningen bedöms likvärdig, du har även en god förmåga att sätta dig in i komplexa sammanhang. Du har tidigare erfarenhet av systemförvaltning och har arbetat i utvecklingsprojekt. Vi söker dig som är serviceinriktad, kommunikativ, har god samarbetsförmåga och även förmågan till helhetssyn utifrån kundens behov och krav. Du drivs av ett stort engagemang både för verksamheten och den personliga utvecklingen och är van vid att arbeta proaktivt och ta egna initiativ. Du har god förmåga att formulera dig väl i tal och skrift på svenska. Vi ser också att det är meriterande om du har certifiering inom Scrum och god kunskap inom ITIL.

Det är viktigt för oss att du har en helhetssyn samt att du står bakom och kan arbeta utifrån vår värdegrund:

  • Tillsammans gör vi varandra framgångsrika.
  • Vi lyssnar in. Vi lyssnar av.
  • Feedback bidrar till vår utveckling.

Övrigt
Som en av Sveriges största arbetsgivare kan vi erbjuda rätt person goda karriär- och utvecklingsmöjligheter.

Vi eftersträvar jämlikhet för alla medarbetare, att de trivs på arbetsplatsen och värnar om en god balans mellan arbetsliv och privatliv.

Läs om våra förmåner: Förmåner - Västra Götalandsregionen (vgregion.se)

Läs mer om vår verksamhet här: http://www.vgregion.se/om-vgr/

Intervjuer sker löpande under ansökningstiden.

Om Västra Götalandsregionen
Västra Götalandsregionen finns till för människorna i Västra Götaland. Vi ser till att det finns god hälso- och sjukvård för alla. Vi arbetar för en hållbar utveckling och tillväxt, bra miljö, förbättrad folkhälsa, ett rikt kulturliv och goda kommunikationer i hela Västra Götaland.
Västra Götalandsregionen arbetar aktivt för att digitalisera fler arbetssätt. För att vara en del av den digitala omvandlingen har du med dig grundläggande färdigheter och kan använda digitala verktyg och tjänster. Du kan söka information, kommunicera, interagera digitalt, är riskmedveten och har motivation att delta i utvecklingen för att lära nytt.

Vill du veta mer om Västra Götalandsregionen kan du besöka vår introduktion till nya medarbetare på länken www.vgregion.se/introduktion

Ansökan
Västra Götalandsregionen ser helst att du registrerar din ansökan via rekryteringssystemet. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten eller av särskilda och speciella skäl inte kan registrera dina uppgifter i ett offentligt system - kontakta kontaktperson för respektive annons.

Till bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag samt andra externa aktörer och försäljare av ytterligare jobbannonser. Västra Götalandsregionen har upphandlade avtal.

 

Dela detta jobb

Applikationsspecialist IT

Västra Götalandsregionen IT