itjobb.se

Koncernkontoret, VGR IT, HR, lokal- & materialförsörjning

Vill du bidra till att skapa Sveriges bästa hälso-och sjukvård och ett hållbart samhälle med tillväxt i hela Västra Götaland? Som Västra Götalandsregionens (VGR) IT-organisation är VGR IT:s uppgift att skapa de rätta tekniska förutsättningarna för VGR:s 53 000 medarbetare, både idag och i framtidens vårdinformationsmiljö. Vi är 600 medarbetare som varje dag är med och gör skillnad för patienter, medarbetare, besökare och invånare genom att ansvara för drift, support, förvaltning och utveckling av IT-stöden som används i VGR:s verksamheter. Läs mer på www.vgregion.se/it

Ditt uppdrag
Vi söker en applikationsspecialist till vårt förvaltningsteam inom regionens HR-system. Du kommer att ingå i ett team som arbetar i nära samverkan med verksamheten och vara bryggan mellan verksamhet och IT. Som applikationsspecialist arbetar du med den dagliga förvaltningen av ett eller flera IT-system,  omsätter verksamhetens krav till IT-lösningar, hanterar incidenter- och problemärenden, koordinerar arbetsuppgifter, säkrar systemdokumentation mm. Rollen är omväxlande och det är viktigt att du är flexibel i ditt arbetssätt samtidigt som du gillar ordning och reda samt vid behov tar egna initiativ samtidigt som du arbetar tätt tillsammans med dina teamkollegor.

Vad kan vi erbjuda dig?
Som en av Sveriges största arbetsgivare kan vi erbjuda rätt person goda karriär- och utvecklingsmöjligheter. Hos oss får du chansen att utföra ett meningsfullt arbete för samhället där du med dina insatser bidrar till Västra Götalandsregionens vision ”det goda livet”, samtidigt som du får ett intressant arbetsinnehåll. Vi eftersträvar en god balans mellan arbetsliv och privatliv och värnar om våra medarbetares hälsa. Läs mer om våra förmåner här: http://www.vgregion.se/jobba-i-vgr/sa-ar-det-att-jobba-hos-oss/dinaformaner/

Vilka kvalifikationer ska du ha?

 • Relevant högskoleutbildning inom IT eller erfarenhet som vi bedömer likvärdig
 • Erfarenhet av arbete med systemförvaltning
 • Erfarenhet av support och kundkontakt
 • Har vana att arbeta proaktivt och ta egna initiativ
 • Kan uttrycka dig väl i tal och skrift

Vi ser att det är meriterande om du har:

 • Erfarenhet av personaladministrativa system
 • Kunskap om ITIL
 • Kunskap om Lean och agila utvecklingsmetoder
 • Erfarenhet av systemutveckling
 • Erfarenhet av projektarbete
 • Arbetat med test eller som testledare

Vem är du?
Vi riktar in oss till dig som har erfarenhet av systemförvaltning. Det viktigaste är att du är engagerad och kan ta egna initiativ. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Arbetet är flexibelt och innebär att du måste kunna driva frågor framåt på egen hand och kunna kommunicera med både kunder och leverantörer men också vara aktiv i det egna teamet. Du måste också vara strukturerad och ha sinne för ordning och reda. Vi söker dig som har:

 • Ett inre driv samt är målinriktad och leveransfokuserad
 • Förmåga att sätta sig in i komplexa sammanhang, se helhet och delar

Det är viktigt för oss att du har en helhetssyn samt att du står bakom och kan arbeta utifrån vår värdegrund:

 • Tillsammans gör vi varandra framgångsrika.
 • Vi lyssnar in. Vi lyssnar av.
 • Feedback bidrar till vår utveckling.

Övrigt
Som organisation eftersträvar vi jämlikhet där alla medarbetare ska ha lika möjligheter och rättigheter till att utvecklas, göra ett bra arbete och trivas på arbetsplatsen.

Om Västra Götalandsregionen
Västra Götalandsregionen finns till för människorna i Västra Götaland. Vi ser till att det finns god hälso- och sjukvård för alla. Vi arbetar för en hållbar utveckling och tillväxt, bra miljö, förbättrad folkhälsa, ett rikt kulturliv och goda kommunikationer i hela Västra Götaland.

Ansökan
Västra Götalandsregionen ser helst att du registrerar din ansökan via rekryteringssystemet. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten eller av särskilda och speciella skäl inte kan registrera dina uppgifter i ett offentligt system - kontakta kontaktperson för respektive annons.

Till bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag samt andra externa aktörer och försäljare av ytterligare jobbannonser. Västra Götalandsregionen har upphandlade avtal.

 

Anställningsform    Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning    Heltid
Tillträde    Enligt överenskommelse
Löneform    Månadslön
Antal lediga befattningar    1
Sysselsättningsgrad    100 %
Ort    Placeringsort: Mölndal eller Vänersborg
Län    Västra Götalands län
Land    Sverige
Referensnummer    2020/380
Kontakt    
Wolfgang Kegel, Enhetschef , 0708-67 53 02
Facklig företrädare    
Vision: Jeanette Hansson, jeanette.e.hansson@vgregion.se
Akavia: Stig Holmlund, stig.holmlund@vgregion.se
Sv Ingenjörer: Iowan Hedendahl, iowan.hedendahl@vgregion.se
Publicerat    2020-01-21
Sista ansökningsdag    2020-02-23

 

Applikationsspecialist till enheten HR, Lokal- och Materialförsörjning

Ort
Utgår

2020-02-23

Ansök nu

Dela detta jobb