itjobb.se

Applikationsspecialist till familjärt företag i Täby

Företag Academic Work
Ort
Utgår

2020-10-29

Ansök nu

Applikationsspecialist till familjärt företag i Täby

Arbetar du inom IT och vill ha ett utvecklande och utmanade första jobb? Trivs du med frihet under ansvar och har ett genuint IT- intresse? Hos OptoSweden kommer du främst att arbeta i Windowsmiljö med konfiguration och applikationer. Sök tjänsten redan idag och skaffa dig meriterande erfarenheter!

Om tjänsten

Academic Work söker för OptoSwedens räkning två applikationsspecialister till deras kontor i Täby. Du kommer att jobba på ett familjärt företag, bland ett 20-tal kollegor.

OptoSweden är ett företag som förenklar all hantering av företags data och information. De hjälper både stora som små företag med att bland annat effektivisera, digitalisera och automatisera dokumentflöden vilket kan handla om allt från fakturor, avtal, digital arkivering och fraktsedlar av såväl stora som små volymer. Du kommer att tillhöra ett team som på bästa sätt hjälper deras kunder att optimera och förenkla deras data och information. Ni hjälps åt att ta fram en skräddarsydd lösning, och på mest effektiva sätt se till att hitta helhetslösningar som ska kunna växa ihop med er kund. Välkommen till OptoSweden- familjen!

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos OptoSweden.

Arbetsuppgifter

Som applikationsspecialist hos OptoSweden kommer du att specialisera dig på deras olika datafångstplattformar. Du kommer att vara involverad i utveckling, leverans och löpande underhåll samt vidareutveckling på dessa plattformar både mot OptoSwedens interna och externa on-site system. Du kommer att jobba i projektform i ett team av ca 7 personer med liknande arbetsuppgifter.

Tjänsten kräver goda datorkunskaper i framför allt Windows/Windows Server. Du ska ha lätt för att lära dig nya produkter och felsöka. Tjänsten kräver inga specifika programmeringskunskaper men grundläggande kunskaper inom IIS, Microsoft SQL Server och Windows Server. Du kommer att komma i kontakt med och få möjligheten att göra utveckling i språken C# .NET och TCL/TK.

Dina arbetsuppgifter kommer att variera i svårighetsgrad och tidsomfång. Arbetet innebär goda utvecklingsmöjligheter, vilket påvisas av att den nuvarande applikationsteknikern har avancerat inom sitt ansvarsområde och nu jobbar med applikationsutveckling. Det innebär att OptoSweden nu behöver förstärka sitt team för att kunna ge sina kunder bästa service.

Mer specifikt kommer du att:

 • Utveckla/konfigurera och leverera applikationer på våra olika datafångstplattformar, samt följa upp och säkerställa leveranser
 • Felsöka applikationer och konfigurera nätverksskanners, samt installera programvaror
 • Sätta upp kunder och underlätta användarhanteringen genom exempelvis registrera e-postadresser till molntjänster

Tjänsten passar dig som är nyexaminerad eller arbetat några år inom IT och vill få mer praktiskt erfarenhet på en arbetsplats där du får jobba både med Windows och Linux. Du kommer att få ta stort ansvar i dina arbetsuppgifter och har en stor möjlighet att påverka ditt arbetssätt och din arbetsmässiga utveckling. Är du en person som trivs med mycket kundkontakt? Eller vill du fokusera fullt ut på teknisk problemlösning? Det avgör du!

Vi söker dig som

 • Har en relevant utbildning inom IT- området
 • Har ett genuint tekniskt intresse, där du med fördel får nytta av ditt dataintresse privat
 • Talar och skriver obehindrat på svenska
 • Vill jobba i Windows- miljö och är nyfiken/har erfarenhet av Linux och C#
 • Har tidigare erfarenhet utav IIS, Microsoft SQL Server och Windows Server

Vi söker dig som är noggrann och ansvarstagande, vilket innebär att du tar stort ansvar för det du tar dig an, och säkerställer hög kvalitet i det du gör. Du är en orädd problemlösare som vill ta egna initiativ och bidra med såväl din personliga utveckling, som för OptoSweden i stort.

Övrig information

 • Start:Omgående

 • Omfattning: Heltid, provanställning tillämpas

 • Placering: Täby, Stockholm

 • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och OptoSwedens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Information om företaget

OptoSweden är ett av Nordens främsta experter på att hjälpa företag att optimera sina arbetsflöden och manuella processer av dokument. De har funnits i över 20 år och erbjuder produkter och tjänster inom bland annat dokumenthantering, orderhantering, fakturahantering, skanning, arkivering och molntjänster.

Dela detta jobb

Applikationsspecialist till familjärt företag i Täby

Academic Work