itjobb.se

Applikationsspecialist till familjärt företag i Täby

Företag Academic Work
Ort
Utgår

2021-08-03

Ansök nu

Applikationsspecialist till familjärt företag i Täby

Är du intresserad av IT och vill ha ett utvecklande och utmanade första jobb? Trivs du med frihet under ansvar och har ett genuint IT- intresse? Hos OptoSweden kommer du främst att arbeta i Windowsmiljö med konfiguration och applikationer. Sök tjänsten redan idag och skaffa dig meriterande erfarenheter, Välkommen till OptoSweden- familjen!

Om tjänsten

Academic Work söker för OptoSwedens räkning en applikationsspecialister till deras kontor i Täby. Du kommer att jobba på ett familjärt företag som är väl etablerat på marknaden och hela tiden arbetar för att ligga i framkant i takt med utvecklingen. OptoSweden är ett företag som förenklar all hantering av deras kunders data och information. De hjälper alla typer av företag, stora som små, med att effektivisera, digitalisera och automatisera dokumentflöden. Du kommer att tillhöra ett team som på bästa sätt hjälper sina kunder att optimera och förenkla data och information. Ni hjälps åt att ta fram en skräddarsydd lösning, och på mest effektiva sätt se till att hitta helhetslösningar för att kunna växa ihop med er kund. Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker via Academic Work, men du kommer att anställas direkt hos OptoSweden.

Arbetsuppgifter

Som applikationsspecialist hos OptoSweden kommer du att specialisera dig på deras olika datafångstplattformar. Du kommer att vara involverad i utveckling, leverans och löpande underhåll samt vidareutveckling av dessa plattformar både mot OptoSwedens interna och externa on-site system. Du kommer att jobba i projektform tillsammans med ditt team om ca 7 personer med liknande arbetsuppgifter. Vidare kommer du också att arbeta med OptoSwedens partnerskaps avdelning där du tillsammans med teamet implementerar APIer för att underlätta informationshanteringen för kunderna. Tjänsten kräver goda datorkunskaper i framför allt Windows/Windows Server. Du ska ha lätt för att lära dig nya produkter och felsöka. Tjänsten kräver inga specifika programmeringskunskaper men kunskaper om IIS, Microsoft SQL Server, RESTful api:er (json/xml).

Du kommer att komma i kontakt med och få möjligheten att utveckla i språken C# .NET och TCL/TK.

Dina arbetsuppgifter kommer att variera i svårighetsgrad och tidsomfång. Arbetet innebär goda utvecklingsmöjligheter, vilket påvisas av att den nuvarande applikationsteknikern har avancerat inom sitt ansvarsområde och nu jobbar med applikationsutveckling. OptoSweden behöver därför hitta sin nya tekniker, som är redo att ta företaget och dess service till nya höjder.

 • Utveckla, konfigurera och leverera applikationer på våra olika datafångstplattformar, samt följa upp och säkerställa leveranser

 • Felsöka applikationer och konfigurera nätverksskanners, samt installera programvaror

 • Sätta upp kunder och underlätta användarhanteringen

 • Arbeta i både Windows och Linux

 • Hjälpa OptoSwedens partners att integrera och svara på frågor king dess olika RESTful api-baserade tjänster

Tjänsten passar dig som är nyexaminerad eller har arbetat några år inom IT och vill få mer praktisk erfarenhet. OptoSweden är en arbetsplats där du får alla möjligheter att utvecklas i takt med företaget. Du kommer att tilldelas stort ansvar samt ha möjlighet att själv påverka ditt arbetssätt. Är du en person som trivs med mycket kundkontakt? Eller vill du kanske fokusera fullt ut på teknisk problemlösning? Det avgör du!

Vi söker dig som

 • Har en relevant utbildning inom IT- området

 • Vill jobba i Windows- miljö och är nyfiken på, alternativt har erfarenhet av, Linux och .C#.net

 • Grundläggande kunskaper om API:er och REST API.er

 • Kommit i kontakt med IIS, Microsoft SQL Server och Windows Server från tidigare tjänster eller utbilding.

 • Har ett genuint tekniskt intresse, där du med fördel får nytta av ditt dataintresse privat

 • Talar och skriver obehindrat på svenska

Som person är du noggrann och ansvarstagande. Du tar ägandeskap över dina arbetsuppgifter och säkerställer hög kvalité i allt som du gör. Du är en orädd problemlösare som vill ta egna initiativ och arbeta för din personliga utveckling, likväl som för OptoSweden i stort. Vidare är du kommunikativ och inte rädd för att ta kontakt och driva konversationer.

Övrig information

 • Start: Omgående

 • Omfattning: Heltid, provanställning tillämpas

 • Placering: Täby, Stockholm

 • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och OptoSwedens´s önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen. Information om företaget

Information om företaget

OptoSweden är en av Nordens främsta experter på att hjälpa företag att optimera sina arbetsflöden och manuella processer av dokument. Företaget är väl etablerat på marknaden, och med sina 20+ år i bagaget innehar de en innovativ likväl som kunskapstyngd arbetsplats där du och din utveckling sätts i fokus. De är den optimala lösningen för företag som vill digitalisera sina dokumentflöden och optimerar samt effektiviserar bland annat dokumenthantering, orderhantering, fakturahantering, skanning, arkivering och molntjänster.

Dela detta jobb

Applikationsspecialist till familjärt företag i Täby

Academic Work