itjobb.se

Applikationsspecialist till VGR IT!

Företag Academic Work
Ort
Utgår

2019-06-09

Ansök nu

Applikationsspecialist till VGR IT!

Vill du vara med och skapa Sveriges bästa hälso-och sjukvård samt ett hållbart samhälle med tillväxt i hela Västra Götaland? Är du en flexibel person vill få in en fot på ett stort bolag som värnar om sina medarbetare? Tycker du även det är roligt med beredningsarbete eller utredningar som bedrivs tillsammans med kollegor, då är du rätt person för oss!

Om tjänsten

Academic Work söker för VGR IT:s räkning en applikationsspecialist till deras kontor i Göteborg. Avdelningen Vårdsystem har ansvar för utveckling och förvaltning av specificerade applikationer som stödjer verksamhetens processer inom hälso- och sjukvården. De arbetar främst med AsynjaVisph men även Journalia, Medspeech och Mequal för att nämna några system.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos VGR IT. Det finns goda möjligheter att på sikt bli överrekryterad, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter

Som applikationsspecialist kommer du att vara delaktig avseende förvaltning för en del av VGR IT:s system samt tillhörande integrationskomponenter. Du kommer även att delta vid tester av nya versioner samt planera och genomföra uppdateringar av IT-komponenterna och medverka vid felsökning vid uppkomna problem. Du kommer även att bemanna andra- och tredjelinjens support på VGR IT. Du kan också få delta i olika projekt och uppdrag. Du kommer att få etablera och underhålla relationer med förvaltningsorganisationen på verksamhetssidan samt med både interna funktioner och externa leverantörer.

Tjänsten passar dig som vill vara med och påverka morgondagens sjukvård. Vidare passar tjänsten dig som vill få in en fot i en stor organisation som värnar om sina medarbetares hälsa och för rätt person erbjuds goda karriärutvecklingsmöjligheter.

Vi söker dig som

Det är meriterande om du har:

  • Erfarenhet och god förmåga av arbete med systemförvaltning
  • Erfarenhet av SQL
  • Erfarenhet och god förmåga att arbeta självständigt och ta egna beslut

Dessutom är det meriterande om du har arbetat i en liknande roll sedan tidigare samt har en relevant utbildning inom IT.

Som person sporras du av utmaningar, älskar problemlösning och har förmågan att alltid tänka ett steg längre. Då teamet vill att du är aktiv och delaktig i arbetet krävs det också att du vågar ifrågasätta lösningar och är ansvarsfull. Självklart är du också en lagmedlem som gillar att vara kreativ tillsammans med teamet.

ÖVRIG INFORMATION

  • Start: Omgående

  • Omfattning: Heltid

  • Placering: Göteborg

  • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och VGRs önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work.

  • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

  • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på gbg06@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

SKYDD FÖR DEN PERSONLIGA INTEGRITETEN När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.

OM OSS Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

  • Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här

Information om företaget

VGR IT har 600 medarbetare som varje dag är med och gör skillnad för patienter, medarbetare, besökare och invånare genom att ansvara för drift, support, förvaltning och utveckling av IT-stöden som används i VGR:s verksamheter.

Dela detta jobb

Applikationsspecialist till VGR IT!

Academic Work