itjobb.se

Koncernkontoret, VGR IT, Vårdsystem, Tandvårdssystem

Vill du bidra till att skapa Sveriges bästa hälso-och sjukvård och ett hållbart samhälle med tillväxt i hela Västra Götaland? Som Västra Götalandsregionens (VGR) IT-organisation är VGR IT:s uppgift att skapa de rätta tekniska förutsättningarna för VGR:s 53 000 medarbetare, både idag och i framtidens vårdinformationsmiljö. Vi är 600 medarbetare som varje dag är med och gör skillnad för patienter, medarbetare, besökare och invånare genom att ansvara för drift, support, förvaltning och utveckling av IT-stöden som används i VGR:s verksamheter. Läs mer på www.vgregion.se/it

Ditt uppdrag

Vår grupp Enhet Tandvårdsystem består av Systemutvecklare, Applikationspecialister och IT-projektledare. Vi behöver nu en Applikationsspecialist. Enhet Tandvårdsystem är ett trevligt gäng som hjälps åt och vi har ett tätt samarbete inom gruppen.

Vi arbetar nära tillsammans med Folktandvården i VGR, som är en konkurrensutsatt verksamhet med stort fokus på att ligga långt fram i utvecklingen.  

I din roll som Applikationsspecialist arbetar du med förvaltning och utveckling av Folktandvårdens befintliga system, där du kommer att få utpekade ansvarsområden.  Arbetet innebär även proaktivt arbete, dokumentation, leverantörskontakter samt bemanna 3:e linjens support. Du kommer även att delta vid tester av nya versioner, planera och genomföra uppdateringar av IT-komponenterna och medverka vid felsökning vid uppkomna problem.

Vad kan vi erbjuda dig?
Som en av Sveriges största arbetsgivare kan vi erbjuda rätt person goda karriär- och utvecklingsmöjligheter. Hos oss får du chansen att utföra ett meningsfullt arbete för samhället där du med dina insatser bidrar till Västra Götalandsregionens vision ”det goda livet”, samtidigt som du får ett intressant arbetsinnehåll. Vi eftersträvar en god balans mellan arbetsliv och privatliv och värnar om våra medarbetares hälsa. Som chef kan jag erbjuda dig ett närvarande ledarskap där vi även kommer att jobba med din personliga utveckling. Läs mer om våra förmåner här: http://www.vgregion.se/jobba-i-vgr/sa-ar-det-att-jobba-hos-oss/dinaformaner/

Vilka kvalifikationer ska du ha?

 • Högskoleutbildning inom relevant område eller motsvarande kompetens förvärvad på annat sätt
 • Erfarenhet och god förmåga av arbete med systemförvaltning/systemutveckling
 • God förmåga att uttrycka sig väl i tal och skrift på svenska samt vana att dokumentera.

Vi ser att det är meriterande om du har:

 • Kunskap om Tandvårdens olika system
 • Kunskap om Tandvårdens verksamhetsprocesser
 • Erfarenhet av arbete med systemförvaltning
 • Certifiering inom ITIL
 • Kunskap om PUL och PDL
 • Erfarenhet eller utbildning kring ekonomi

Vem är du?

Personen vi söker är ärlig, ödmjuk och med mycket god samarbetsförmåga samt tilltalas av att arbeta för en driven kund som ständigt strävar framåt.

Du har tidigare erfarenheter av att arbeta självständigt och planera ditt eget arbete och god vana av att arbeta med problemlösning samt tagit egna beslut.

Du behöver ha en god förmåga att samla in och sortera information för att skapa dig en tydlig helhetsbild av hur alla olika delar påverkar varandra. Din noggrannhet gör att du i ditt arbete producerar resultat med kvalité. Du arbetar aktivt med att bidra till enhetens mål och du kan bryta ned dessa i ditt eget arbete så att du arbetar med rätt saker i rätt tid.

Samarbete innebär för dig att vara inlyssnande av andras åsikter, oavsett om det är från kunder, leverantörer eller kollegor. Du ser det som en självklarhet att du aktivt delar med dig av dina egna kunskaper för att teamet ska kunna uppnå goda resultat tillsammans. Det är även viktigt att du har god förmåga att uttrycka dig väl i tal men framförallt i skrift på svenska då det förekommer mycket beredningar och dokumentation i ditt arbete.

Det är viktigt för oss att du har en helhetssyn samt att du står bakom och kan arbeta utifrån vår värdegrund:

 • Tillsammans gör vi varandra framgångsrika.
 • Vi lyssnar in. Vi lyssnar av.
 • Feedback bidrar till vår utveckling.

Övrigt
Som organisation eftersträvar vi jämlikhet där alla medarbetare ska ha lika möjligheter och rättigheter till att utvecklas, göra ett bra arbete och trivas på arbetsplatsen.

Om Västra Götalandsregionen
Västra Götalandsregionen finns till för människorna i Västra Götaland. Vi ser till att det finns god hälso- och sjukvård för alla. Vi arbetar för en hållbar utveckling och tillväxt, bra miljö, förbättrad folkhälsa, ett rikt kulturliv och goda kommunikationer i hela Västra Götaland.

Ansökan
Västra Götalandsregionen ser helst att du registrerar din ansökan via rekryteringssystemet. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten eller av särskilda och speciella skäl inte kan registrera dina uppgifter i ett offentligt system - kontakta kontaktperson för respektive annons.

Till bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag samt andra externa aktörer och försäljare av ytterligare jobbannonser. Västra Götalandsregionen har upphandlade avtal.

Anställningsform    Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning    Heltid
Tillträde    Enligt överenskommelse
Löneform    Månadslön
Antal lediga befattningar    1
Sysselsättningsgrad    100 %
Ort    Placeringsort: Göteborg, Borås eller Vänersborg
Referensnummer    2019/3012

Kontakt    
Yvonne Berggren, 0705 790077

Facklig företrädare    
Vision: Jeanette Hansson, jeanette.e.hansson@vgregion.se
Jusek: Stig Holmlund, stig.holmlund@vgregion.se
Sv Ingenjörer: Iowan Hedendahl, iowan.hedendahl@vgregion.se
Sista ansökningsdag    2019-05-30

Applikationsspecialist till VGR IT:s enhet Tandvårdsystem

Ort
Utgår

2019-05-30

Ansök nu

Dela detta jobb