itjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Itjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Applikationsspecialist till WSP

Ansök nu

Applikationsspecialist till WSP

Vill du bli del i en spännande förändringstid på WSP när vi nu harmoniserar vår support- och förvaltningsverksamhet i Norden? Vill du komma till ett härligt team där laget går före jaget? Vill du ha en arbetsgivare som ger dig flexibilitet i både arbetstid och plats?

Vill du bli del i en spännande förändringstid på WSP när vi nu harmoniserar vår support- och förvaltningsverksamhet i Norden? Vill du komma till ett härligt team där laget går före jaget? Vill du ha en arbetsgivare som ger dig flexibilitet i både arbetstid och plats?

WSP är ett globalt analys- och teknikföretag som erbjuder konsulttjänster för hållbar samhällsutveckling inom Hus & Industri, Transport & Infrastruktur samt Miljö & Energi. Bredd och mångfald kännetecknar våra medarbetare, kompetensområden, kunder och typer av uppdrag.

Vi söker nu en motiverad och engagerad applikationsspecialist till vår IT-avdelning i Stockholm. Du kommer du att ingå i vårt applikationsteam IT Solutions and Specialized Applications, som består av 14 personer. Teamet driver nyutveckling och vidareutveckling av tjänster inom ansvarsområdet och säkerställer att de levererar värde till affärsverksamheten. WSP IT är inne i en förändringsresa mot ett mer agilt arbetssätt enligt Scrum/Kanban och en ny organisation som kommer att implementeras strax efter årsskiftet. I din roll kommer du ta det operativa ansvaret för ERP och ha förståelsen kring integrationer. Dina kontaktytor är främst projekt, support och förvaltning och eftersom vi arbetar agilt så jobbar du i ett tvärfunktionellt team inom finans.

Just nu arbetar vi med att harmonisera WSP support- och förvaltningsverksamhet i Norden och initierar och driver nya initiativ samt vidareutvecklar våra tjänster i enlighet med de övergripande och långsiktiga målen för WSP. Operational Excellence (including automation), Growth och Commercial Digital Solutions är exempel på viktiga satsningsområden. Här blir ditt engagemang viktigt och du kommer vara en stor del i vår ERP implementation för Norden.

I rollen ingår mycket kontakt och nära samarbete med teammedlemmar och nyckelpersoner inom WSP:s verksamhet.

Inom ramen för rollen kommer du primärt att:
* Supportera verksamheten i dess användande av Visma PX Control, DCE och InExchange
* Arbeta med kravhantering, lösningsdesign och test av buggrättningar samt ny systemfunktionalitet
* Analysera och kartlägga verksamhetsprocesser samt identifiera och driva förbättringsåtgärder
*
Din bakgrund
För att vara framgångsrik i den här rollen behöver du
* Några års erfarenhet av att jobba med konfigurering, förvaltning och support av affärssystem, företrädesvis Visma PX och tillhörande moduler
* Grundläggande kunskaper om SQL
* Grundläggande kunskaper om integrationer
* Arbetat inom något agilt ramverk eller PM3 (då gärna med agila komponenter i den operativa förvaltningen)

Du har relevant universitets-/högskoleutbildning, gärna inom IT och/eller ekonomi eller motsvarande relevant utbildning, alternativt motsvarande kompetens förvärvad på annat sätt.
I rollen kommer delar av arbetet innebära mycket kontakter med och ibland resor till länder i Norden.

Då vi är mitt i en transformation av IT, ser vi att du som person är du öppen för förändringar och tycker att det är motiverande. Vidare har du en analytisk förmåga och är strukturerad med förmåga att leverera med hög kvalitet. Du är ambitiös och tar snabbt till ny kunskap inom både system och verksamhet där verkligheten är komplex. Din positiva attityd och kommunikativa förmåga gör dig till en uppskattad person och konstruktiv teamspelare. Vi förutsätter att du kommunicerar obehindrat på svenska och engelska då vår vardag ofta involverar internationella kontakter.

Ansökan
I den här rekryteringen samarbetar WSP med Experis IT. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvariga rekryteringskonsult Pia Boström, 0703-14 68 66, pia.bostrom@se.experis.com

Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med din ansökan!

WSP finns i 40 länder på över 550 kontor i Afrika, Asien, Europa, Nordamerika och Oceanien. Koncernen har 55 000 medarbetare i världen, i Sverige är vi omkring 4 100. Följ oss gärna på WSP Sverige (LinkedIn), WSP Sverige (Facebook), eller @lifeatwspsverige (Instagram) för en närmare inblick i vår verksamhet samt hur en dag i arbetet kan se ut för våra medarbetare.

 

 

 

Dela detta jobb

Applikationsspecialist till WSP

Experis AB