itjobb.se

Applikationssupport 2nd line till nordens största IT-tjänsteföretag Tieto!

Företag Academic Work
Ort
Kategorier
Utgår

2019-07-07

Ansök nu

Applikationssupport 2nd line till nordens största IT-tjänsteföretag Tieto!

För dig som brinner för problemlösning, har ett stort tekniskt intresse och är nyfiken på att lära dig nya saker är detta chansen att arbeta på nordens största IT-tjänsteföretag. Är du dessutom en teamspelare som trivs i en supporterande roll är detta tjänsten för dig. Ansök redan idag då urvalet sker löpande!

Om tjänsten

Academic Work söker för Tietos räkning en applikationssupport 2nd line, för arbete med Tietos kunder inom skolverksamheten. Inom applikationssupport kommer du bli del av ett glatt team i olika åldrar och med olika bakgrunder som ständigt arbetar för förbättringar och stöttar och hjälper varandra.

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande

Arbetsuppgifter

Inom applikationssupport 2nd line kommer du med kunden i fokus att bidra till att utveckla support och produkter inom skolan. Den aktuella befattningen kommer att inriktas mot webbaserade produkter inom skolområdet med bland annat skoladministration och schemaläggning. En viktig del i ditt arbete är telefonkontakt med Tietos kunder och leverantörer inom skolverksamheten. Vidare kommer du exempelvis att:

  • Utföra beställningar från skolverksamheten
  • Stötta Tietos kunder inom skolverksamheten i deras användning av system
  • Utreda fel och driva ärenden framåt, samt eskalera ärenden till 3rd line
  • Hjälpa 1st line genom att uppdatera dokumentation och stöd

Tjänsten passar dig som trivs i en supporterande roll och som vill bli en del av Nordens största IT- tjänsteföretag. Du kommer även bli en del av ett team med bred kompetens där du får chansen att lära av de bästa.

Vi söker dig som

Vi söker dig som brinner för problemlösning, har en grundläggande teknisk kompetens och fallenhet för tekniska frågor. Du har även god erfarenhet av teknisk dokumentation sedan tidigare och goda kunskaper i såväl svenska som engelska då kommunikation sker på båda språken.

Vi blir extra intresserade om du:

  • Har verksamhetserfarenhet från skola och erfarenhet och intresse kring liknande system som till exempel skoladministration och schemahantering

  • Har erfarenhet av databaser som SQL Server och/eller Oracle

  • Har kännedom om driftmiljöer gärna både server och klient.

  • Har en eftergymnasial utbildning inom exempelvis datavetenskap, systemvetenskap eller liknande.

Som person är du initiativtagande, problemlösande, analytisk och serviceminded.

ÖVRIG INFORMATION

Start: Augusti

Omfattning: Heltid, kontorstider 8-17. Där man någon dag i veckan arbetar 7-16.

Placering: Värtahamnen

  • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Tietos önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Information om företaget

Tieto är ett av Nordens största IT-tjänsteföretag och erbjuder helhetslösningar för näringsliv och offentlig sektor. Företaget verkar på global nivå inom produktutveckling samt via globala leveranscenter.

Dela detta jobb

Applikationssupport 2nd line till nordens största IT-tjänsteföretag Tieto!

Academic Work