itjobb.se

Applikationssupport till Trafikverket

Företag Academic Work
Ort
Utgår

2021-07-27

Ansök nu

Applikationssupport till Trafikverket

Har du en relevant utbildning eller erfarenhet inom IT-support? Vill du få in en fot hos Sveriges största beställare av infrastruktur? Trafikverket växer och söker dig som är lösningsorienterad, serviceinriktad och som besitter god social kompetens. Har du dessutom tidigare erfarenhet av Sharepoint samt windowkunskaper, pc och appar på mobila enheter, kan du absolut vara den vi söker. Välkommen med din ansökan redan idag!

Om tjänsten
Academic Work söker för Trafikverkets räkning en ny kollega till rollen som applikationssupport. Du blir en del av IT-avdelningen med fokus på att stötta och hjälpa organisationen med applikationssupport i andra linjen.

Trafikverket utvecklar och förvaltar smart infrastruktur i samverkan med andra aktörer för att underlätta livet i hela Sverige. Trafikverket erbjuder en modern arbetsplats med spännande utmaningar där du gör nytta för hela samhället genom att skapa bästa möjliga förutsättningar för dina kollegor att fokusera på det dem gör bäst, genom att du delar med dig av din kompetens inom IT och skapar en fungerande vardag för användarna.

Detta är ett konsultuppdrag. Det innebär att du blir anställd på Academic Work och arbetas som konsult hos Trafikverket. Behovet är initialt på ett år med start 16 Augusti 2021 fram till och med 15 Augusti 2022.

Du erbjuds

 • En varierande roll där du får arbeta med problemlösning och support av olika karaktär

Arbetsuppgifter

Rollen inrymmer arbetsuppgifter högt som lågt och din vardag kommer präglas av problemlösning samt flera kontaktytor med organisationens användare.

Du kommer exempelvis att:

 • Arbeta med applikationssupport i andra linjen
 • Ärendehantering, felsökning och återkoppling till användare och beställare
 • Ge stöd och utbildning till användare samt behörighetsadministration

Vi söker dig som

 • Har minst 3 års dokumenterad erfarenhet av it-support i helpdesk, callcenter eller motsvarande

 • Har goda kunskaper i Sharepoint

 • Har Windowskunskaper, pc och appar på mobila enheter

 • Har obehindrade kunskaper i såväl svenska som engelska i både tal och skrift

Vidare anses det vara starkt meriterande om du utöver ovan krav, besitter kompetens inom kunskapsdatabas, har erfarenhet av att ge support över telefon/remote.

I rekryteringsprocessen lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper. Framförallt har du ett stort intresse för att ge god service och agera problemlösare i både små samt mer komplexa ärenden. Du är lyhörd för din omgivning och har god social samt kommunikativ förmåga för att säkerställa att informationen når användaren på ett tydligt sätt.

ÖVRIG INFORMATION

 • Start: 16 Augusti 2021 - 15 Augusti 2022

 • Omfattning: Heltid

 • Placering: Göteborg

 • Tjänsten är säkerhetsklassad och prövning kommer att ske

 • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Ansök här

 

Dela detta jobb

Applikationssupport till Trafikverket

Academic Work