itjobb.se

Logga

Applikationstekniker för Antura

Ort
Utgår

2021-06-21

Ansök nu

Applikationstekniker för Antura

Till ett uppdrag hos en av våra kunder i Linköping söker vi nu en applikationstekniker för Antura (IT-system för projekt-, portfölj- och resurshantering).

Som konsult på Centric får du en trygg anställning och samlar på dig värdefull arbetslivserfarenhet på uppdrag hos våra kunder. Din konsultchef stöttar dig i din utveckling där du hela tiden fyller på med nya erfarenheter och kunskaper. En utmärkt möjlighet att göra karriär.

Uppdraget är på heltid och startar så snart vi hittat rätt kandidat.

Dina arbetsuppgifter
Du kommer att arbeta främst inom förvaltningen av Antura, men det kan även bli aktuellt med andra områden.

Din profil och kvalifikationer
Kompetens som eftersöks:

  • God förståelse för hur applikationer fungerar och kan ta fram skript för t.ex. automatisering av övervakning.

  • Erfarenhet av applikationsdrift

  • Erfarenhet av Microsoft SQL

  • Erfarenhet av förvaltning av webbapplikationer med Microsoft IIS som plattform

  • Goda kunskaper i svenska och engelska - i både tal och skrift

Meriterande erfarenheter:

  • Erfarenhet av att arbeta som systemutvecklare

  • Förståelse för konto- och behörighetshantering (Active Directory)

Vad vi erbjuder
På Centric får du de verktyg du behöver för att nå dina mål. Vi erbjuder alla våra konsulter kvalificerade utbildningar och certifieringar inom den senaste tekniken. Vi tycker nämligen att våra medarbetare hela tiden ska fortsätta att utvecklas. Därför erbjuder vi dig möjligheten att lägga upp en individuell utbildningsplan, där vi bekostar såväl studiematerial som själva certifieringarna. Under din utveckling kommer vi matcha din kompetens mot rätt uppdrag i takt med att du avancerar. Vi genomför regelbundet interna events där du som konsult får möjlighet att träffa och umgås med dina kollegor under trevliga och avslappnande former.

Mer om oss
Centric är ett IT-företag med 370 anställda, med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Linköping. Vi specialiserar oss på uthyrning av generalister och förmedling av specialister samt erbjuder outsourcing och systemlösningar inom retail. Vi är medlem i Almega Kompetensföretagen och följer deras tecknade kollektivavtal med Unionen.

OBS! Du vet väl att du kostnadsfritt kan ladda ner hundratals e-böcker på vår hemsida. Där finns böcker inom allt från t ex IT, ekonomi, personlig utveckling, karriärstips till hur man skriver ett bra CV.

Dela detta jobb

Logga
Applikationstekniker för Antura

Centric Professionals AB