itjobb.se

Applikationstekniker sökes

Företag Atrivo
Ort
Utgår

2019-12-06

Ansök nu

Applikationstekniker sökes

Applikationstekniker sökes
Till vår kund söker vi ytterligare en applikationstekniker för arbete i applikationsteamet.
OM TJÄNSTEN
Du kommer att ingå i applikationsteamet i Stockholm. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter involverar administration och drift av företagets centrala och affärskritiska applikationer samt implementation, uppgraderingar, support och felsökning. Applikationerna är en blandning av standardapplikationer från Microsoft, kritiska affärssystem, webapplikationer och integrationslösningar. 
ARBETSUPPGIFTER Problemlösning relaterat till applikationsdrift. Ansvar för ett antal applikationer. Ge support i applikationsfrågor. Utveckla samarbetet med interna och externa kunder och leverantörer. Vara behjälplig i andra IT-relaterade frågor. Delta i projekt.
EFTERFRÅGAD KOMPETENS Generell och bred  IT-kunskap. Stor kunskap inom Microsoft operativsystem och funktioner. God kunskap och erfarenhet inom applikationsdrift och förvaltning av applikationer i Microsoftmiljö samt integrationslösningar med mera. Meriterande med kunskap och erfarenhet inom databaser (MS SQL). Meriterande med kunskap inom .NET-ramverket, script och ITIL. Det är även meriterande om du har erfarenhet av IT- kommunikation, infrastruktur och säkerhet. God förståelse av system och applikationer. Erfarenhet av att jobba i projekt. Erfarenhet av att jobba i virtuella miljöer.
 
PERSONLIGA EGENSKAPER
Vi söker en tydlig och synlig medlem i teamet som kan leverera resultat och bidra med positiv energi och entusiasm. Det är viktigt att kunna samarbeta i en linjeorganisation och utan gräns mellan teamen kunna bidra till en bra miljö där alla trivs.
Att vara mål, lösnings- och resultatorienterad premieras samt att du har ett nytänkande förhållningssätt med fokus på synergier. Du behöver kunna se helheten och ha förmåga att prioritera. Ett serviceinriktat sätt krävs och du behöver kommunicera väl i skrift och i tal.
 
OM ATRIVO
Atrivo har sedan starten 2003 fokuserat på att leverera erfaren kompetens inom området IT-infrastruktur. Vår ambition är att vara Stockholms vassaste leverantör av supportspecialister, drifttekniker, applikationstekniker, tekniska projektledare samt IT-Managementkonsulter.
Som anställd hos Atrivo finns det stora möjligheter till utveckling. Vi arbetar med stora välkända företag och erbjuder löpande utbildning. Du blir en del av ett kompetent företag med goda framtidsutsikter.
Vill du jobba med IT är det hos Atrivo du ska vara.
Välkommen med din ansökan!

Dela detta jobb

Applikationstekniker sökes

Atrivo