itjobb.se

Brinner du för din yrkesroll och är hungrig efter mer kunskap? I detta uppdrag så kommer du att ha en viktig roll hos vår kunds självorganiserande team, där du samarbetar med andra kompetenser i ett kommersiellt tänkande och kundfokuserat team. Är det dig vi söker?

ARBETSUPPGIFTER:

Som BI-utvecklare ansvarar du för att samla in, preparera och tillgängliggöra information om vår kunds försäljning, kunder mm. för att hela organisationen bättre ska förstå vår dagliga verksamhet och kunna ta de rätta besluten.

- Ditt fokus är verksamhetsnytta, användbarhet och tillgänglighet. Du ansvarar för utveckling, övervakning och förvaltning av vår Qlik-plattform. I arbetsuppgifterna ingår att: 

- Ansvara för att utveckla plattformens visualisering och användbarhet.

- Omvärldsbevaka nyheter och trender som ger lösningar i framkant.

- Bygga och kvalitetssäkra applikationer i Qlik-plattformen.

- Övervaka plattformen (publicering, licenser, installation/uppgraderingar).

- Ge support och vara bollplank till våra beställare.

- Delta i nätverk och projekt.

VEM ÄR DET VI SÖKER?

- Har högskoleutbildning i programmering/systemutveckling eller motsvarande.

- Erfarenhet av utveckling i Qlik-plattformen.

- Har utvecklat med BI verktyg QlikView och/eller Qlik Sense.

- Svenska och engelska i tal och skrift.

Meriterande:

- Qlik-certifiering, praktisk BI-erfarenhet eller erfarenhet av SQL-serverutveckling.

- Erfarenhet av att leda BI-implementation, eller fungerar som arkitekt, konsult eller anställd.

Vi söker dig som flexibel i ditt arbete och som drivs av att jobba med förändring och förbättring. Du har stort fokus på kundnöjdhet och jobbar alltid på att ge kunden den bästa servicen. Då du kommer vara med och driva teamet framåt är det viktigt att du är social och har lätt för att kommunicera.  

Information 

Start: Omgående

Omfattning: 100%

Placering: Stockholm 

Arbetstider: 8-17

Urvalet sker löpande så sök tjänsten redan idag!

OM TAVANA:

På Tavana strävar vi ständigt efter att hjälpa våra kunder och konsulter att bli framgångsrika. Som konsult är du vår högsta prioritet och när du behöver oss kommer vi att vara där för dig. Vi tar dig under våra vingar och ser till att du har de verktyg samt stöd som du behöver för att lyckas. Dina synpunkter värdesätts och för att hålla oss i framkant är du aktiv i Tavanas affärsutveckling och tillsammans skapar vi erbjudanden till marknaden.

Genom att bli vår kollega kommer din vardag som konsult vara varierad med uppdrag i olika projekt i diverse branscher, system och miljöer. Din erfarenhetsbank kommer att växa liksom ditt sociala och professionella kontaktnät. Som konsult omfattas du av kollektivavtal, försäkringar, företagshälsovård, friskvårdsbidrag och rabatter på träningskort. För oss är det viktigt att vår personal är välmående och vi samordnar därför roliga aktiviteter tillsammans minst en gång varje månad.

Tavana levererar en bred bas av tjänster och kompetenser inom IT/Teknik-konsult- och specialistmarknaden. Vår verksamhet har sin grund i våra värderingar och våra tjänster präglas av snabbhet, enkelhet och kvalitet. Våra medarbetare levererar en bättre IT-upplevelse till våra kunders verksamheter i över 73 länder med deras 360 000 medarbetare.

Det ska vara enkelt att jobba med oss. Långsiktighet i relationer är en av våra styrkor, liksom hög servicekänsla och kvalitetssäkring i alla led.

LÅTER DET INTRESSANT?

Då välkomnar vi dig att ansöka till oss så snart som möjligt då vi hanterar ansökningar löpande.

Har du frågor gällande tjänsten, vilka Tavana är eller konsultrollen så är du välkommen att skicka mail till info@tavana.se

Vi ser fram emot din ansökan!

Är du den BI- utvecklare vi söker?

Företag Tavana IT AB
Ort
Utgår

2019-08-14

Ansök nu

Dela detta jobb