itjobb.se

Är du den Scrum Master vi söker?

Företag Academic Work
Ort
Utgår

2019-10-11

Ansök nu

Är du den Scrum Master vi söker?

En Scrum Master ansvarar för att teamet fungerar och är produktivt. Scrum Master har en coachande roll där syftet är att teamet arbetar i rätt riktning. Har du erfarenhet eller arbetar du idag som Scrum Master eller agil coach? Vår kund är världsledande inom teknik och dem letar nu efter sin nya stjärna! Ta chansen och ansök redan idag!

Om tjänsten

Vår kund letar nu efter en person som trivs med stort ansvar och där arbetet kommer innefatta att följa upp, underhålla och utveckla kundens sätt att arbeta. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos vår kund. Uppdraget förväntas pågå till minst mars 2020, med god chans till förlängning.

För att lyckas i rollen bör du vara en person som har en förmåga att strukturera ditt arbete och människor runt om dig. Du är en person som har god samarbetsförmåga, brinner för att leverera support, gillar utmaningar och har en hög kommunikativ förmåga. Du ska vara en pedagogisk ledare i den bemärkelse att du lär andra vad du kan samt ser till andra perspektiv och hittar lösningar på problem.

Arbetsuppgifter

I rollen kommer du att arbeta med kontinuerliga uppföljningar i team, där syftet är att förbättra arbetet. Du kommer även sätta upp mål för teamet och tillhandahålla att kvalité, hastighet och andra indikatorer går som planerat. Du kommer även att ha ett nära samarbete med befintliga chefer hos kunden.

Vi söker dig som

  • Har tidigare erfarenhet av att arbeta som Scrum Master eller agil coach
  • Har kunskap i .NET och GIT
  • Har erfarenhet från att arbeta med VSTS, jira eller andra digitala system
  • Talar och skriver flytande i svenska och engelska

Övrig information

  • Start: Oktober

  • Omfattning: Heltid, oktober till mitten av mars med god chans till förlängning

  • Placering: Luleå

  • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work, alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Dela detta jobb

Är du den Scrum Master vi söker?

Academic Work