itjobb.se

logga

Är du en klurig och lösningsfokuserad nätverkstekniker?

Ort
Utgår

2021-06-29

Ansök nu

Är du en klurig och lösningsfokuserad nätverkstekniker?

Gillar du olikheter och är full av energi? Är du riktigt skarp på WAN, Unix eller Python? Kanske i en kombo med Fortinet och Cisco? Och sist men inte minst - vill du jobba med de bästa av de bästa? Om ja, varmt välkommen till Sveriges snabbast växande konsultbolag.

2020 omsatte B3-koncernen ca MSEK 850. Med lite drygt 640 medarbetare runtom i Sverige skapar vi möjligheter tillsammans och hjälper våra kunder med digitalisering och verksamhetsutveckling. 

B3-koncernen består av ett flertal specialistbolag där B3 Networks specialistkompetens finns inom nätverk och säkerhet. Än så länge finns vi representerade i Stockholm, Göteborg och Malmö, där våra 17 medarbetare arbetar med att säkra våra kunders nätverk och säkerhet på bästa sätt. 

Nu är det dags att bli fler! Hos oss blir du en del av vårt team av nätverksspecialister, och tillsammans med dina kollegor och våra kunder jobbar du med att designa, bygga och/eller förvalta kvalificerade nätverkslösningar. Du har några års erfarenhet inom nätverkstjänster och/eller nätverkssäkerhet och har arbetat med till exempel VPNs, Firewalls, avancerad drift, felsökning och förvaltning av nätverkssäkerhet eller nätverkstjänster. Ett brinnande intresse för nätverk och säkerhet ser vi som självklart med ambitionen att bygga din kompetens vidare hos oss.

På B3 vet vi att en stark företagskultur tillsammans med sunda värderingar och fokus på medarbetaren räcker längst. Detta tillsammans med goda möjligheter till kompetensutveckling, bra förmåner och att bli en del av B3s gemenskap, gör att många väljer oss som sin nästa arbetsgivare,

Så - vill du ha nya, väldigt trevliga kollegor på en av Sveriges bästa arbetsplatser - hör av dig till oss.

Vi ses!

//B3 Networks

Dela detta jobb

logga
Är du en klurig och lösningsfokuserad nätverkstekniker?

B3 Consulting Group