itjobb.se

Är du Evrys nya projektledare med fokus på e-handel och PIM?

Företag Academic Work
Ort
Kategorier
Utgår

2019-10-05

Ansök nu

Är du Evrys nya projektledare med fokus på e-handel och PIM?

Är du redo för ditt nästa steg inom projektledning? Vill du vara med och forma framtidens digitala samhälle? Evry är ett av nordens störst tjänsteföretag som levererar innovativa lösningar till sina kunder runt om i landet. Nu söker de sin nästa projektledare inom e-handel och PIM. Så har du erfarenhet av att driva agila projekt kan detta vara ditt nästa steg. Ansök redan idag då urval sker löpande!

Om tjänsten

Academic Work söker en projektledare till Evry i Göteborg, med bakgrund och erfarenhet inom att leda och driva agila projekt. Tjänsten passar dig som har en relevant högskoleutbildning i kombination med relevant arbetserfarenhet. Vidare ser Evry att du har rätt inställning och ser långsiktigt på tjänsten.

Evry är ett av Nordens största IT-tjänsteföretag och vi använder deras lösningar dagligen, från att ta ut pengar i bankomat till, boka tågbiljetter till att informera dig om kollektivtrafiken är sen. Här får du chansen att jobba i en professionell miljö med mycket kompetenta kollegor.

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande

Arbetsuppgifter

Som projektledare på Evry kommer du att vara en del av en funktion med andra projektledare som arbetar med e-handel och PIM. Du kommer att ansvara för dina projekt för ax till limpa. Du kommer att vara bryggan mellan kunden och utvecklarna för att skapa de bästa lösningarna. Du kommer arbeta med befintliga och nya kunder i projekt som varierar i storlek och komplexitet.

Exempel på arbetsuppgifter:

 • Driva agila Scrum-projekt
 • Kunduppföljningar
 • Hjälpa kunder med utveckla och förvalta lösningar inom e-handel och PIM
 • Hålla egna workshops med olika kunder
 • Arbeta med merförsäljning

Vi söker dig som

 • Har en relevant högskoleutbildning
 • 3-5 års erfarenhet av att leda och driva agila projekt
 • Obehindrad både i svenska och engelska

Det är meriterande:

 • Om du har arbetat med CMS, e-handel och/eller PIM och drivit projekt inom detta område
 • Om du har kunskap inom EPi Commerce och inRiver PIM

Som person är du: nyfiken på, modig och intresserad av digitala lösningar. Vidare är du en lagspelare som vill vara med och bidra till den härliga kulturen som finns på Evry idag!

Övrig information

 • Start: enligt överenskommelse

 • Omfattning: Heltid

 • Placering: Högsbo, Göteborg

 • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Evrys önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Information om företaget

Evry är Nordens näst största IT-tjänsteföretag. Genom 10 000 medarbetare levererar EVRY dagligen IT-tjänster från 50 städer i Norden till ungefär 14 000 kunder i såväl offentlig sektor som det privata näringslivet. EVRY står bakom en mängd innovationer som har förändrat och förenklat människors sätt att använda tjänster i samhället på. Oavsett tidpunkt använder över en miljon skandinaver våra lösningar. Kombinationen av vår djupgående förståelse för de branscher våra kunder arbetar i och vår geografiska och kulturella närhet betyder att vi kan hitta lösningar anpassade för respektive kund.

Dela detta jobb

Är du Evrys nya projektledare med fokus på e-handel och PIM?

Academic Work