itjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Itjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

Är du Quintus Technologies nya Mjukvaruutvecklare?

Företag PerformIQ
Ort
Utgår

2022-10-08

Ansök nu

Är du Quintus Technologies nya Mjukvaruutvecklare?

Är du Quintus Technologies nya Mjukvaruutvecklare?

Tjänstebeskrivning & erbjudande
Bli en del av ett världsledande företag där du får möjlighet att ingå i ett högpresterande team inom mjukvaruutveckling. Quintus Technologies söker efter utvecklingsorienterade lagspelare med stark drivkraft och initiativförmåga.

Det här är en spännande möjlighet för det är nu som vi lägger grunden till vår fortsatta digitaliseringsresa och det nya utvecklingsteamhet håller på att formas. Som mjukvaruutvecklare hos oss får du jobba kreativt och med den absolut senaste tekniken. Det är en central roll där du ges stor möjlighet att påverka den fortsatta utvecklingen.

Quintus har nyligen påbörjat att koppla upp sina produkter mot molnet för att möjliggöra nya typer av kundvärden. Som del i teamet är du med och påverkar detta genom att introducera nya funktioner i produkterna och i molnet. Som mjukvaruutvecklare kommer du att vara drivande i både produkt- och metodutveckling, samt utveckla lösningar för hela stacken och jobba för en optimal användarupplevelse. Du har ett nära samarbete med kollegorna inom Engineering och jobbar i gränssnitt med Product Management och Customer Service.

Utvecklingsteamet består idag av åtta personer och du rapporterar till Digitalization Manager. Vi kommer snabbt att bli fler och vi hoppas att du vill ta chansen att vara med redan från början!

Personprofil
Du är en utvecklingsorienterad lagspelare med stark drivkraft och initiativförmåga. Eftersom detta är en nyckelroll i Quintus digitaliseringsarbete så är det också viktigt att du, förutom din skarpa analytiska förmåga och systematiska och strukturerade arbetssätt, har en mycket god kommunikativ förmåga. Du kommer att samarbeta med flera externa utvecklare och du trivs i en central roll i ett agilt arbetssätt.

Utöver detta är du en kvalitetsmedveten person som ser det som självklart att ta din leverans hela vägen i mål.

En lämplig bakgrund för rollen är en kandidat- eller mastersexamen inom mjukvaruutveckling eller datateknik och minst några års erfarenhet från liknande roller, gärna från industriföretag och industriapplikationer. Du behöver ha stor erfarenhet av C#, .NET Framework samt databaser och då gärna Microsoft SQL Server, MongoDB eller Cosmos DB.

Meriterande:
• Azure DevOps
• Git
• Microsoft Entity Framework
• Docker
• Linux
• Erfarenhet av att skapa enhetstester och/eller automattester

Mycket meriterande :
• IoT - Internet of Things
• Azure Apps eller likanande molntjänster
• Machine Learning/Artificial Intelligence
• ASP.NET/React.js/Blazor
• DevOps, Release Management and Software Maintenance
• Vana att sätta upp säkerhetslösningar över Internet

Vi tror dock att rätt personlighet och en bra grund gör att du lär dig det som behövs. Du talar och skriver svenska och engelska obehindrat.

Övrigt
Start: Enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Arbetstid: Kontorstider
Plats: Västerås

Företagspresentation
Quintus Technologies är världsledande inom högtrycksteknik. Företaget designar, tillverkar, installerar och stödjer högtryckssystem inom tre huvudområden: förtätning av avancerade material, plåt/metallformning och högtrycksbearbetning för innovation samt säkerhet och hållbarhet för livsmedel och drycker. Quintus har levererat över 1 900 system till kunder inom industrier från energi, medicinska implantat, rymd-, flyg-, bil- och livsmedelsindustrin. Företaget har sitt huvudkontor i Västerås, Sverige, med en närvaro i 45 länder över hela världen. Läs gärna mer på vår hemsida: www.quintustechnologies.com.

Om PerformIQ
PerformIQ – rekrytering av personal med egenskaper från idrott/föreningsliv, är vår samarbetspartner och vi hänvisar eventuella frågor om tjänsten till Rekryteringskonsult Alfred Domberg på 073-353 75 07. Skicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Välkommen med din ansökan!

Dela detta jobb

logo
Är du Quintus Technologies nya Mjukvaruutvecklare?

PerformIQ