itjobb.se

Är du serviceminded och letar efter en roll som IT-support?

Företag Academic Work
Ort
Kategorier
Utgår

2019-07-12

Ansök nu

Är du serviceminded och letar efter en roll som IT-support?

Har du erfarenhet av att jobba i en servicedesk inom IT och vill fortsätta din karriär på en av Sveriges största, oberoende och kundstyrda bank- och försäkringskoncern? Då har du kommit helt rätt. Vi söker efter en kommunikativ och serviceminded person som vill arbeta med att supportera koncernens medarbetare i olika IT-frågor. Är detta du? Välkommen med din ansökan redan idag!

Om tjänsten

Academic Work söker för Skandias räkning en supporttekniker som har kontakt med företagets medarbetare angående ärenden inom ramen för servicedesk. I teamet idag jobbar 7 personer och söker nu efter ytterligare en kollega som kan förstärka teamet.

Som servicedesktekniker är du den första kontaktpunkten där du ger IT-stöd och service till slutanvändare. Ditt primära ansvar blir att ge support via telefon och fjärrstyrning samt även registrera inkommande samtal och e-postmeddelanden i ärendehanteringssystemet.

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande

Arbetsuppgifter

 • Ge IT-stöd, både mjukvara och hårdvara, användarstöd i användningen av datorutrustning, registrera inkommande samtal och e-postmeddelanden i ärendehanteringssystemet.

 • Lösa incidenter eller förfrågningar och upprätthålla en hög grad av kundservice för alla supportfrågor.

 • Arbeta en del i chattsupporten och hantera backloggärenden

 • Följa alla Service Level Agreements, eskalerande av mer komplexa problem till grupper på 2nd / 3rd line.

Vi söker dig som

 • Har arbetat i en liknande roll tidigare där du kommit i kontakt med Active Directory, ITIL, SSCM och/eller office 365.

 • Har ett gediget intresse för intresse för denna roll, vilket du motiverar väl i din ansökan och genom processen

 • Har mycket goda kunskaper i svenska i både tal och skrift.

Som person är du engagerad, driven och strukturerad. Du trivs i rollen som problemlösare, är van att ta egna initiativ och är kreativ. Du arbetar självständigt men trivs med att arbeta i team och har god samarbetsförmåga och är pedagogisk. Vi ser det som en självklarhet att du har ett stort intresse för teknik och IT.

Övrig information

 • Start: Omgående

 • Omfattning: Heltid

 • Placering: Stockholm

 • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Skandias önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen

Dela detta jobb

Är du serviceminded och letar efter en roll som IT-support?

Academic Work