itjobb.se

Är du student och vill jobba som fullstack-utvecklare på deltid?

Företag Academic Work
Ort
Utgår

2019-06-09

Ansök nu

Är du student och vill jobba som fullstack-utvecklare på deltid?

Vi söker dig som gillar att utveckla och vill ha ett meriterande deltidsjobb på ett spännande, nystartat finansiellt analysföretag som vill rita om kartan på den nordiska kreditmarknaden. På Nordic Credit Rating får du utvecklas inom programmering samtidigt som du får arbeta i en innovativ miljö full av möjligheter. Du arbetar från deras kontor mitt på Östermalm, bara ett stenkast från pulsen. Du blir en del av ett litet och ambitiöst team där dina kreativa idéer är varmt välkomna.

Om tjänsten

Nordic Credit Rating är ett analysbolag som jobbar med att sätta kreditbetyg på företag och banker. Här får du jobba nära en av deras analytiker som ansvarar för det interna system där de lagrar och analyserar data. Ni två kommer jobba tillsammans för att utveckla och optimera systemet i enlighet med krav från övriga medarbetare. Eftersom analytikern är själv i rollen ser vi gärna att du kommer med nya tankar och idéer. Du kommer vara ett viktigt bollplank och har stor del i utvecklingen av företaget.

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

Du kommer framförallt jobba med programmering frontend och backend av det interna system som de använder för att kunna analysera data. Då det bara är du och en kollega till som jobbar med den tekniska utvecklingen kommer det säkert också dyka upp andra IT-relaterade arbetsuppgifter. Exempel på arbetsuppgifter:

 • Ta fram verktyg för att hjälpa analysteamet förstå olika datamängder
 • Bygga nya funktioner som möjliggör effektiv uppskalning av analysverksamheten
 • Uppdatera testsystem för att minska risken för fel vid ändring av systemet

Vi söker dig som

 • Har minst ett år kvar av dina högskole- eller universitetsstudier
 • Har goda kunskaper i Python. Grundläggande kunskap i HTML är bra, men inte ett krav.
 • Har goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift

Vi ser det som meriterande om du har ett intresse för finansbranschen och/eller har använt dig av ramverket Django.

Som person är du noggrann, initiativtagande och har god samarbetsförmåga.

Övrig information

 • Start: Omgående

 • Omfattning: ca 2 dagar i veckan

 • Placering: Östermalm

 • Övrigt: Om du blir aktuell för tjänsten kommer du behöva uppvisa ett prickfritt belastningsregister. Till följd av EU-regler som omfattar företaget kommer du utan undantag inte få äga värdepapper i de företag som Nordic Credit Rating har uppdrag för.

 • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Nordic Credit Ratings önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Information om företaget

Nordic Credit Rating, NCR är ett analysföretag som tilldelar kreditbetyg till finansiella institut och företag i Danmark, Finland, Island, Norge och Sverige. NCR står under tillsyn hos den europeiska värdepappersmyndigheten ESMA. Bland företagets ägare finns Danske Bank, DNB, Nasdaq, Handelsbanken och Swedbank.

Dela detta jobb

Är du student och vill jobba som fullstack-utvecklare på deltid?

Academic Work