itjobb.se

logga

Är du vår nästa Frontend Lead?

Ansök nu

Är du vår nästa Frontend Lead?

Brinner du för att ta fram kvalitativa frontend-lösningar? Vill du jobba med några av branschens vassaste och mest erfarna kollegor? Då har du chansen! Vi söker nu en Frontend Lead

Är du en erfaren utvecklare som gillar att skapa digitala tjänster och användarupplevelser utöver det vanliga? Är du lösningsorienterad, gillar att se helheten, förstår vikten av struktur och att leverera kunskap och inspiration till både kunder och kollegor? Då kan du vara vår nästa Frontend Lead!

Epinova är en av Nordens ledande leverantörer av lösningar baserade på Optimizely (Episerver) som plattform. Epinova grundades i Norge 2007 och har funnits i Sverige i drygt 3 år. Vi kan stolt säga att vi bygger ”state of the art”-lösningar och vi drivs av kvalitet, pålitlighet och återanvändbarhet i allt vi gör.

Vi tror på att jobba med agila metoder och med modern teknologi. Vi jobbar med en frontend-teknikstack som bygger på React eller Vue i kombination med TypeScript, Webpack, SASS, ESLint, Prettier, Jest och Cypress. 

Vi utvecklar skräddarsydda digitala lösningar, och hjälper också våra kunder med den löpande vidareutvecklingen och optimeringen av sin investering. På Epinova jobbar vi nära våra kunder som ETT team och tillsammans tar vi ett gemensamt ansvar.

Vem vi söker

Du är en passionerad frontend-utvecklare med minst 5 års erfarenhet som nu vill ta nästa kliv. Vi tror att du brinner för att ta fram kvalitativa frontend-lösningar att du har förståelse för både möjligheter och utmaningar med att bygga någonting som skall leva över tid. Att du har bra koll på semantik och tillgänglighet samt är van att utveckla responsiva lösningar ser vi som en självklarhet. 

Du brinner för hantverket och vill därför kombinera en Tech Lead roll med att jobba som utvecklare själv. Givetvis tycker du att problemlösning är kul och du diskuterar gärna tillsammans med dina kollegor och trivs i att dela med dig av din kunskap.
Vi hoppas att du är uppdaterad på ny teknik och hungrig på att lära dig nya saker. Van att jobba både nära kund och UX-designers och du är också ett uppskattat stöd till projektledare. 

Produktiv och idérik är också två egenskaper som passar bra in på dig. Vi tror på hög kvalitet i våra leveranser och genomför en stor satsning på RnD, i form av utveckling av startpaket och moduler, så att bidra och driva igenom idéer inom ditt område kommer att vara en del av din roll.

Hos oss är det viktigt att ha ett eget driv och att inte vänta på att få saker i knät. Vi är måna om vår kultur och har en fin sammanhållning, vi hjälper varandra och vi älskar att hjälpa våra kunder! :) 

Långsiktighet är viktigt för oss och därför ger vi alla våra medarbetare möjlighet att bli delägare i företaget och att få vara med och forma bolaget och hur vi vill möta framtiden tillsammans. 

Tveka inte att ta kontakt! 

Vi bjuder gärna på en (virtuell) fika och berättar mer hur det är att jobba hos oss du kan berätta vem du är och vad du brinner för.

Dela detta jobb

logga
Är du vår nästa Frontend Lead?

Epinova AB