itjobb.se

Är du vår nästa Nätverkstekniker?

Ort
Kategorier
Utgår

2019-08-12

Ansök nu

Är du vår nästa Nätverkstekniker?

Vad erbjuder vi?
Hos oss på Lexicon IT-konsult arbetar du i en platt organisation där det finns gott om möjligheter till utveckling. Vi tror på långsiktighet och du får därför möjligheter till utbildning och ett ömsesidigt utbyte med kompetenta medarbetare. Vi erbjuder fast lön och fast anställning i kombination med andra fördelaktiga förmåner som kollektivavtal, friskvårdsbidrag och konsultpott.

På Lexicon IT-konsult tror vi på gränsöverskridande gemenskap mellan alla anställda, även om vi inte befinner oss på samma kontor. Vi arrangerar regelbundet konsultträffar och umgås via andra aktiviteter.

Vad söker vi?
Just nu söker vi efter nätverkstekniker till spännande uppdrag.
 
Rollbeskrivning
Du kommer att arbeta som konsult ute hos kund i rollen som nätverkstekniker och/eller som nätverkskoordinator. Arbetsuppgifterna innebär att planera samt implementera nätverksinfrastruktur med tyngdpunkt på Cisco.

Efter utfört uppdrag kommer du arbeta hos olika kunder och med varierande och spännande uppgifter. Våra nätverksuppdrag är oftast komplexa och varar under en längre tid.  

Du som söker
Du har troligtvis gått en gymnasieutbildning eller YH/KY utbildning med nätverksinriktning och har ett givet intresse för teknik. Du är en nyfiken person som vill fortsätta utveckla dina kunskaper inom IT- och nätverk.

Vi söker efter en person som gillar att migrera, uppgradera, planera samt konfigurera routrar och switchar.  Har ett stort intresse för installation, test samt felsökning av befintlig och ny nätverksutrustning.  

Du kommer att ingå i ett engagerat team. För att passa in i konsultrollen är det även viktigt att du kan ta egna initiativ, vana av att arbeta i grupp och att du har en positiv inställning.

För att passa in i rollen ser vi gärna att du:

  • Har relevant utbildning inom nätverk och har mer än 1 års erfarenhet som nätverkstekniker.
  • Har erfarenhet av Cisco routrar och switchar samt av routingprotokoll och switching såsom: OSPF, IS-IS, BGP, VPN samt L2 & L3 switching. Det är även meriterande om du har kunskap inom brandväggar.
  • Har mycket god kommunikationsförmåga och kan formulera dig tydligt på både svenska och engelska. 

Övrigt

Anställningsvillkor: Tillsvidareanställning med fast månadslön. Vi tillämpar sex månaders provanställning, inklusive förmåner.

Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid. 

Plats: Stockholm.

Stämmer du in på ovanstående beskrivning? Skicka in din ansökan! 
Vi rekryterar löpande så se till att ansöka redan idag! För att ansöka skickar du in ditt CV till oss. Länka gärna din LinkedIn-profil om du har någon!

Sökord: nätverk, nätverkstekniker, cisco, routing, switching, Stockholm, Heltid.

Om oss

På Lexicon IT-konsult ser vi våra anställda som vår bästa resurs. Vi lägger stor vikt vid laget, ambition och engagemang. Tillsammans vill vi växa och samtidigt få våra anställda att växa. Detta gör vi genom att utvecklas och utmanas, både på varierande uppdrag och genom utbildning, men framförallt genom vårt eget nätverk av duktiga konsulter. Hos oss arbetar ett brett spektrum av konsulter, från juniora personer som är i början av sin karriär till mer seniora personer som har mycket erfarenhet att dela med sig av. Tillsammans har vi skapat en arbetsmiljö med högt i tak och utrymme för personlig och teknisk utveckling. Idag är vi ca 180 anställda inom koncernen men vår målsättning är att bli fler. Tillsammans lär vi oss och utvecklas och skapar vi ett arbetsklimat som präglas av gemenskap. Kika in på vår hemsida om du vill veta mer: www.lexiconitkonsult.se

Dela detta jobb

Är du vår nästa Nätverkstekniker?

Lexicon IT-konsult