itjobb.se

Är du vår nästa Nätverkstekniker?

Företag Tavana IT AB
Ort
Utgår

2021-12-27

Ansök nu

Är du vår nästa Nätverkstekniker?

Drivs du av att hjälpa andra och jobba med service samtidigt som du har ett brinnande intresse för IT? Tavana IT söker nu en Nätverkstekniker åt vår spännande kund i Stockholm. Vill du jobba på ett snabbväxande företag med roliga arbetsuppgifter? Ta chansen att tillsammans med oss på Tavana IT ta nästa steg i din karriär.

ARBETSUPPGIFTER:

Som konsult hos oss på Tavana IT så kommer att arbeta som konsult ute hos kund i rollen som nätverkstekniker och/eller som nätverkskoordinator. Arbetsuppgifterna innebär att planera samt implementera nätverksinfrastruktur med tyngdpunkt på Cisco.

Rollen som Nätverkstekniker erbjuder varierande och spännande uppgifter. Våra nätverksuppdrag är oftast komplexa och varar under en längre tid.

INFORMATION:

Plats: Stockholm

Befattning: Heltid 100%

Lön: Enligt överenskommelse

VEM SÖKER VI?

Du har troligtvis gått en gymnasieutbildning eller YH/KY utbildning med nätverksinriktning och har ett givet intresse för teknik. Du är en nyfiken person som vill fortsätta utveckla dina kunskaper inom IT- och nätverk.

Vi söker efter en person som gillar att migrera, uppgradera, planera samt konfigurera routrar och switchar. Har ett stort intresse för installation, test samt felsökning av befintlig och ny nätverksutrustning.

Du kommer att ingå i ett engagerat team. För att passa in i konsultrollen är det även viktigt att du kan ta egna initiativ, vana av att arbeta i grupp och att du har en positiv inställning.

För att passa in i rollen ser vi gärna att du:

  • Har relevant utbildning inom nätverk och har mer än 1 års erfarenhet som nätverkstekniker.

  • Har erfarenhet av Cisco routrar och switchar samt av routingprotokoll och switching såsom: OSPF, IS-IS, BGP, VPN samt L2 & L3 switching. Det är även meriterande om du har kunskap inom brandväggar.

  • Har mycket god kommunikationsförmåga och kan formulera dig tydligt på både svenska och engelska.

LÅTER DET INTRESSANT?

Då välkomnar vi dig att ansöka till oss så snart som möjligt då vi hanterar ansökningar löpande. Skicka in ditt CV till oss redan idag via ”Ansök nu”.

Har du frågor gällande tjänsten, vilka Tavana är eller rollen som konsult är du välkommen att skicka mail till info@tavana.se

Vi ser fram emot din ansökan!

 

 

 

 

 

Dela detta jobb

Är du vår nästa Nätverkstekniker?

Tavana IT AB