itjobb.se

ÄR DU VÅR NÄSTA STJÄRNA INOM KUNDSERVICE? NORSKTALANDE, TITTA HIT!

Företag Tavana IT AB
Ort
Kategorier
Utgår

2019-11-28

Ansök nu

ÄR DU VÅR NÄSTA STJÄRNA INOM KUNDSERVICE? NORSKTALANDE, TITTA HIT!

Brinner du för service och vill jobba med kundservice på ett väletablerat och spännande företag? Vi söker nu efter en norsktalande stjärna som vill vara med och utveckla vår kunds dagliga kundservicearbete. Arbetet utförs i nybyggda fräscha lokaler med ett öppet kontorslandskap, här har du närheten till både restaurang och bussförbindelser. Du kommer att vara en del utav ett härligt kundserviceteam samt jobba centralt i Stockholm. 

 Är du den vi söker?

HUR SER EN ARBETSDAG UT?

I det dagliga arbetet kommer du att kommunicera med norska kunder via inkommande telefonsamtal och mail. Arbetsuppgifterna består utav att bistå och vägleda kunder i deras frågor som bland annat gäller beställningar, produkter, leveranser och faktura/betalning. Med ett ödmjukt och effektivt förhållningssätt skapar du nöjda och lojala kunder som lämnar samtalet med en positiv känsla.

För att du ska lyckas i din roll startar tjänsten med en grundlig utbildning. Arbetstiderna är mellan 08:00-17:00 måndag till fredag.

INFORMATION:

Plats: Stockholm

Befattning: Heltid 100%

Lön: Enligt överenskommelse

VEM SÖKER VI?

Vi söker dig som är öppensinnad, nyfiken och driven till att göra ditt yttersta. Att bemöta kunder på ett respektfullt och engagerat sätt är en självklarhet för dig. Du är en lagspelare, tillsammans med andra vill du bidra till att göra skillnad på arbetsplatsen samt i det dagliga arbetet.

För denna tjänsten krävs:

  • att du är 18 år fyllda
  • talar, skriver och förstår både norska och engelska obehindrat
  • har god datavana
  • har god kommunikativ förmåga 


Tidigare likande arbete är meriterande men störst vikt läggs på personlig lämplighet.
För den drivna så är detta en perfekt roll då det finns goda möjligheter till mer ansvarsområden samt mycket karriärmöjligheter.

LÅTER DET INTRESSANT?

Då välkomnar vi dig att ansöka till oss så snart som möjligt då vi hanterar ansökningar löpande. Skicka in ditt CV till oss redan idag via ”Ansök nu” eller maila till: Jobb@tavana.se

Har du frågor gällande tjänsten, vilka Tavana är eller konsultrollen så är du välkommen att skicka mail till info@tavana.se

Vi ser fram emot din ansökan!

Dela detta jobb

ÄR DU VÅR NÄSTA STJÄRNA INOM KUNDSERVICE? NORSKTALANDE, TITTA HIT!

Tavana IT AB