itjobb.se

 

Vill du arbeta på ett företag med högt i tak och där man har ett genuint intresse för att få sina medarbetare att utvecklas? Tavana IT letar just nu efter en Systemansvarig för Dynamics åt kunds räkning. Du kommer sitta på vår kunds huvudkontor i Stockholm där kulturen är trevlig och hjälpsam. De har ett öppet klimat där man ger gehör för medarbetares tankar och idéer. Tveka inte att söka tjänsten och få möjligheten att vara en del av denna positiva företagskultur.

Urval sker löpande så skicka in din ansökan redan idag!

ARBETSUPPGIFTER:

Som systemansvarig för Dynamics kommer ditt ansvar vara att se till att affärssystemet fungerar smärtfritt samt löpande utvecklas enligt organisationens behov och riktlinjer. Detta är en central roll där det krävs förmåga att förstå, hantera och prioritera utvecklingsbehov från organisationen.

Du kommer att ha många kontaktytor, dels internt med IT och verksamheten, men även externt med systemleverantör och konsulter. Vidare är det en bred roll och under en vecka kan du komma att arbeta med alltifrån behovsfångst, hantera användare, administrera behörigheter, intern support, driva frågeställningar mot systemleverantören, kontroll av systemets funktioner, överse uppgraderingar och underhåll av systemet, ta fram rapporter, internutbildning och dokumentation.

Du kommer att förväntas göra enklare modifieringar i AX som inte kräver programmeringskunskap, mer avancerade ändringar beställs av en extern konsultfirma.

VEM ÄR DET VI SÖKER?

- Har relevant erfarenhet alternativt universitets- eller högskoleexamen inom t.ex. systemvetenskap, informatik, ekonomi eller liknande utbildning som bedöms vara relevant för rollen.

- Minst fem års erfarenhet av att ha jobbat i systemprojekt rörande AX-installationer antingen som applikationskonsult, projektledare, produktspecialist eller liknande. Gärna med erfarenhet av t.ex. Dynamics, VSO (VSTS), Microsoft Office, LCS.

- Svenska/danska och engelska i tal och skrift.

Vi söker dig som är flexibel i ditt arbete och som drivs av att jobba med förändring och förbättring. Du har stort fokus på kundnöjdhet och jobbar alltid på att ge kunden den bästa servicen. Då du kommer vara med och driva teamet framåt är det viktigt att du är social och har lätt för att kommunicera.

Information 

Start: Omgående

Omfattning: 100%

Placering: Stockholm 

Arbetstider: 8-17

Lön: Enligt överenskommelse

OM TAVANA:

På Tavana strävar vi ständigt efter att hjälpa våra kunder och konsulter att bli framgångsrika. Som konsult är du vår högsta prioritet och när du behöver oss kommer vi att vara där för dig. Vi tar dig under våra vingar och ser till att du har de verktyg samt stöd som du behöver för att lyckas. Dina synpunkter värdesätts och för att hålla oss i framkant är du aktiv i Tavanas affärsutveckling och tillsammans skapar vi erbjudanden till marknaden.

Genom att bli vår kollega kommer din vardag som konsult vara varierad med uppdrag i olika projekt i diverse branscher, system och miljöer. Din erfarenhetsbank kommer att växa liksom ditt sociala och professionella kontaktnät. Som konsult omfattas du av kollektivavtal, försäkringar, företagshälsovård, friskvårdsbidrag och rabatter på träningskort. För oss är det viktigt att vår personal är välmående och vi samordnar därför roliga aktiviteter tillsammans minst en gång varje månad.

Tavana levererar en bred bas av tjänster och kompetenser inom IT/Teknik-konsult- och specialistmarknaden. Vår verksamhet har sin grund i våra värderingar och våra tjänster präglas av snabbhet, enkelhet och kvalitet. Våra medarbetare levererar en bättre IT-upplevelse till våra kunders verksamheter i över 73 länder med deras 360 000 medarbetare.

Det ska vara enkelt att jobba med oss. Långsiktighet i relationer är en av våra styrkor, liksom hög servicekänsla och kvalitetssäkring i alla led.

LÅTER DET INTRESSANT?

Då välkomnar vi dig att ansöka till oss så snart som möjligt då vi hanterar ansökningar löpande.

Har du frågor gällande tjänsten, vilka Tavana är eller konsultrollen så är du välkommen att skicka mail till info@tavana.se

Vi ser fram emot din ansökan!

Är du våran nya systemansvarige för Dynamics?

Företag Tavana IT AB
Ort
Utgår

2019-08-14

Ansök nu

Dela detta jobb