itjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Itjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Arbetsledare grafisk produktion till arbetsmarknadsservice

Ort
Kategorier
Utgår

2022-08-14

Ansök nu

Arbetsledare grafisk produktion till arbetsmarknadsservice

Om arbetsplatsen

Integrations- och arbetsmarknadsförvaltningen är en helt ny förvaltning som startade januari 2022. Förvaltningen arbetar strategiskt med arbetsmarknads- och integrationsinsatser samt olika utvecklingsprojekt som rör sysselsättning, etablering och integration. Förvaltningen arbetar mot Arbetsmarknadsnämnden och består av ca 300 medarbetare.

Arbetsmarknadsservice arbetar i huvudsak på uppdrag av Arbetsmarknadsnämnden, där huvuduppdraget är att arbeta med utveckling av deltagare/medarbetare som är i en arbetsmarknadsinsats. Det slutliga målet för dessa personer är att gå vidare mot studier och/eller arbete med eller utan stöd på den ordinarie arbetsmarknaden.   

Vi har olika verksamheter där vi arbetar med att utveckla personer mot arbete eller studier. Nu söker vi en arbetsledare till grafiska enheten på Arbetsmarknadsservice i Tornby. Våra lokaler ligger på Dvärggatan 4. Arbetstiderna är kontorstider med flextidsavtal.

Arbetsmarknadsservice (AMS) består i dagsläget av två enheter  Vidingsjö/Trädgårdsföreningen respektive Tornby.

Arbetsbeskrivning

Grafiska enheten på AMS Tornby har ca 10-15 deltagare/medarbetare i arbetsmarknadsinsats. I din roll som arbetsledare arbetar du främst med att handleda deltagare/medarbetare i vår grafiska produktion i syfte att utveckla dessa personer. Handledningen sker både individuellt och i grupp. Grafiska enheten levererar olika typer av grafisk produktion utifrån beställningar från kommunala verksamheter inom Linköpings kommun. På den grafiska enheten kommer du arbeta tillsammans med två handledare.

I din roll ingår, förutom arbetsledning, även arbete med grafisk produktion vilket innefattar: 

  • Skapa/Trycka broschyrer

  • Frostning till fönsterrutor

  • Visitkort 

  • Produktion av VR-filmer

  • Profiltryck på ex textil och roll-ups

Utöver den grafiska produktionen kommer du dessutom ta emot och leverera beställningar samt hantera inköp. I arbetet förekommer därför kundkontakt.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har en godkänd gymnasial utbildning. Meriterande för tjänsten är genomförd eftergymnasial utbildning. Det är önskvärt om du har utbildning och/eller erfarenhet i följande Adobe program: Illustrator, Photoshop, InDesign och Premiere. Har du även erfarenhet av VR är det meriterande. 

Vi ser att du har erfarenhet av att vägleda och handleda personer i behov av extra stöd. Rollen som arbetsledare innebär mycket kontakter med olika aktörer vilket innebär att det är krav på god svenska i både tal och skrift. B-körkort för manuell växellåda är ett krav för tjänsten. 

För att trivas och lyckas i denna roll är du lugn, uppmärksam och tillmötesgående i ditt bemötande. Du har ett intresse och en vilja att coacha andra, både deltagare och verksamhetens besökare. Du ser möjligheter i förändringar och du har lätt för att anpassa ditt förhållningssätt. I arbetet med att vägleda deltagare har du god förståelse för olika människors förutsättningar att ta till sig information. Du har därför en förmåga att anpassa ditt sätt att förmedla budskap till mottagaren. Vidare trivs du med att arbeta tillsammans med andra människor och relaterar till andra på ett smidigt och lyhört sätt.

Välkommen med din ansökan!
Urval påbörjas i vecka 34.

Information om tjänsten

Tillträde: Enligt överenskommelse

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Sysselsättningsgrad: 100%

Antal lediga befattningar: 1

Ref. nr: 9645

 

Dela detta jobb

Arbetsledare grafisk produktion till arbetsmarknadsservice

Linköpings kommun