itjobb.se

Arkitekt inom inbyggda system

Ansök nu

Arkitekt inom inbyggda system

Mjukvaruarkitekt med egen erfarenhet av mjukvarudesign och intresse för hårdvara

Syntronic är inne i en stark tillväxtfas och i Gävle fortsätter vi att bygga djup kompetens inom inbyggda system, elektronik och datadrivna algoritmer för att möta våra kunders krav.

Nu söker vi mjukvaruarkitekter till Gävle för uppdrag inom fordonsbranschen med möjlighet till framtida breddning även inom telekom, medicinteknik, försvars- och verkstadsindustri.

Arbetsuppgifter

Som arkitekt hos oss kommer du att få arbeta med utmanande projekt åt krävande kunder och vi efterfrågar just nu systemingenjörer som har mjukvarubakgrund och intresse för hårdvara.

Du kommer i ditt första projekt vara del i eller kanske till och med vara funktionsägare och leda systemarbetet för en IoT produkt inom fordon. Således kommer du jobba med frågor inom uppkoppling, hårdvarudesign, produktion, mekanik, full-stack och inbyggda system.

Du har med din erfarenhet möjlighet att forma din roll och utveckla dig tillsammans med dina kollegor såväl lokalt som globalt. Du har även en viktig roll att vara med och driva vår kompetensutveckling, finna nya tekniska lösningar för våra kunder samt medverka till införsäljning av nya kundprojekt.

Vem är du?

Vi söker dig som:

  • Har en högskole- eller civilingenjörsutbildning inom Elektro, Data, IT, Teknisk Fysik, eller dig som har motsvarande erfarenhetsbaserade kunskap
  • Har deltagit i kommersiella projekt inom inbyggda system som systemingenjör eller mjukvarukonstruktör
  • Har erfarenhet av Agila utvecklingsmetoder och Continuous Integration
  • Behärskar svenska och engelska i tal och skrift

Det är meriterande om du har praktisk erfarenhet av systemarbete eller mjukvaruutveckling inom fordonsbranschen.

Personliga egenskaper

Som person har du ett naturligt driv och värderar struktur, planering samt ordning och reda utan att förlora din kreativa sida. Du är flexibel och kommunikativ då arbetet förutsätter mycket samarbete internt såväl som med kunder.

Vidare är du en person som bidrar med positiv energi till arbetsplatsen där du ständigt arbetar för att utvecklas och komma framåt. Du har ett genuint teknikintresse och lockas av att arbeta för ett teknikintensivt bolag som hela tiden utvecklas.

Vi erbjuder

Hos oss får du möjlighet att utvecklas tillsammans med engagerade och duktiga medarbetare. Vi arbetar inom flera olika affärsområden med spännande och utmanande projekt i en internationell miljö. Vi uppmuntrar och värderar dina idéer för att hitta nya möjligheter. Trevlig arbetsmiljö och god hälsa bland våra medarbetare är viktigt för oss, därför får du tillgång till friskvårdsbidrag samt ett bra försäkringspaket både vad gäller privatvård och pensionsavsättning.

Ansökan

Vi ser fram emot ditt CV och ett personligt brev. Vi går igenom ansökningarna löpande så tjänsten kan komma att tillsättas tidigare, skicka din ansökan redan idag.

Inför rekryteringsarbetet har Syntronic tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför vänligt och bestämt kontakt med mediasäljare och säljare av rekryteringstjänster.

Kontaktperson

Har du några frågor så är du välkommen att ruínga Kent Zetterberg, kontorschef Gävle, +46 10 171 1375.

Syntronic är ett ledande designhus specialiserade inom avancerad produkt- och systemutveckling, produktion och eftermarknadstjänster. Våra kunder och partners är några av världens mest teknikintensiva företag och organisationer och återfinns inom branscher som telekom, medicinteknik, fordons-, försvars- och verkstadsindustrin. Våra kontor finns i Gävle, Göteborg, Linköping, Lund, Sandviken, Stockholm, Kuala Lumpur, Penang, Beijing, Chengdu, Shanghai, Tianjin, Jakarta och Ottawa.

Dela detta jobb

Arkitekt inom inbyggda system

Syntronic