itjobb.se

Logo

Arkivarie sökes till kommun i Stockholm

Företag Jurek Bemanning
Ort
Kategorier
Utgår

2019-08-01

Ansök nu

Arkivarie sökes till kommun i Stockholm

Arbetsbeskrivning

Till kommun i Stockholm söker vi en arkivarie för ett konsultuppdrag med start i slutet av augusti 2019 och som löper till 2019-12-31 med chans till förlängning. Du kommer att ingå i ett team på tre arkivarier som arbetar i kommunens när- och mellanarkiv där ni tar stort eget och gemensamt ansvar för verksamheten samtidigt som ni har ett nära samarbete med ansvarig chef.

Tillsammans med dina nya kollegor kommer du att ansvara för den dagliga arkivverksamheten. I arbetsuppgifterna ingår bland annat insortering, ta emot förfrågningar, menpröva och leverera akter till kommuns medarbetare. Du kommer även att vara delaktig i gallringsprocessen och ta emot och iordningsställa leveranser och ge stöd och svara på frågor från medarbetare rörande arkiv- och informationshanteringsfrågor. Dessutom ingår även arbete i kommunens digitala arkiv samt i kommunarkivet.

Vem är du?

Vi söker dig som har en akademisk utbildning inom arkivvetenskap om 60 hp/40 hp eller motsvarande utbildning som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. Du har också erfarenhet av arbete som arkivarie och av it. Du har även en god kommunikativ förmåga i både tal och skrift i svenska.

Det är meriterande om du har erfarenhet av digitala system för registrering och av arkivering/e-arkivering och av processbaserad arkivredovisning. Dessutom ser vi även gärna att du har arbetat inom kommunal sektor.

Vidare för att matcha rollen ser vi gärna att du är utåtriktad och har en god förmåga till att agera självständigt. Du motiveras av att ligga steget före och av att ge god service. Du är strukturerad som person och är även flexibel när det krävs. Du har lätt för att samarbeta och trivs med att ta ett stort ansvar.

Du erbjuds

Ett uppdrag som arkivarie på en kommun i Stockholm. Uppdraget omfattar heltid med start i slutet av augusti 2019 och löper till 2019-12-31 med chans till förlängning. Detta är ett konsultuppdrag, vilket innebär att du kommer vara anställd av Jurek men arbeta ute hos vår kund. Då urvalsprocessen sker löpande så ser vi gärna att du registrerar din ansökan med CV så snart som möjligt. För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta konsultchef Caroline Widgren på caroline.widgren@jurek.se.

Om verksamheten

Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR/Administration samt marknad och management.

Du är varmt välkommen att ansöka till denna tjänst. Vi tar inte emot ansökningar via email.

 

Dela detta jobb

Logo
Arkivarie sökes till kommun i Stockholm

Jurek Bemanning