itjobb.se

Logo

Art Director/Grafisk Designer till internationellt bolag i Kista

Företag Jurek Bemanning
Ort
Kategorier
Utgår

2019-09-28

Ansök nu

Art Director/Grafisk Designer till internationellt bolag i Kista

Arbetsbeskrivning

Vi söker just nu en Art Director/Grafisk Designer eller Junior Art Specialist för ett långsiktigt uppdrag till ett internatinellt bolag i Kista. Det är ett uppdrag som förväntas starta omgående och pågå till en början under 6 månader, med chans till förlängning.

Du kommer att tillhöra Consumer Electronics Markering teamet och hjälpa till att skapa och leverera konsumentorienterat innehåll över en rad olika plattformar. Du kommer att få en möjlighet att förbättra och supportera ett av de mest spännande marknadsområdena i branschen och vara del av ett härligt team!

Vem är du?

Vi söker dig som har några års erfarenhet som Grafisk Designer eller Art Director på byrå, som frilansare eller in-house. Du skapar kreativt material, allt från concept till färdiga filer, presentationer och webbprojekt. Du har erfarenhet av att skapa innehåll för foto, webb, PR och evenemang samt att utveckla koncept för sociala medier och digital marknadsföring. Vidare har du goda kunskaper inom Adobe Creative Suite (dvs Indesign, Illustrator och Photoshop).

Som person är du positiv, lösningsorienterad och älskar marknadsföring! Du är effektiv samtidigt som du alltid är noggrann. Du kommunicerar obehindrat på såväl svenska som engelska.

Vi ser gärna att du bifogar din portfolio (pdf eller länk till webbsida).

Vi erbjuder

Du erbjuds en spännande tjänst på ett internationellt bolag, med goda utvecklingsmöjligheter. Detta är ett konsultuppdrag, vilket innebär att du kommer vara anställd av Jurek Rekrytering & Bemanning men arbeta hos kund. Uppdraget är initialt på 6 månader, med chans till förlängning eller överrekrytering för rätt person. Uppdraget är med omgående start på heltid och kunden sitter i Kista. För mer information kring tjänsten är du välkommen att kontakta victoria.tjernstrom@jurek.se. Vi hanterar urvalet löpande så tveka inte med att skicka in din ansökan redan idag.

Om verksamheten

Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration.

Sökord: Digital Art Director, Digital AD, Senior AD, Junior AD, Creative Director, AD, CD, Originalare, Grafisk Formgivare, Grafisk Designer, Kreatör, Media Designer, InDesign, Photoshop, Illustrator.

Dela detta jobb

Logo
Art Director/Grafisk Designer till internationellt bolag i Kista

Jurek Bemanning