itjobb.se

Jula erbjuder händiga människor ett brett och noga utvalt sortiment av produkter för hemmet, trädgården och fritiden till låga priser. Vi vill motivera människor att själva förenkla sin vardag och skapa sig ett aktivt och roligt liv. Jula finns idag i Sverige, Norge och Polen. Julas omsättning 2018 var 6,9 miljarder SEK.

Artworker

Som Artworker arbetar du på Julas Inhousebyrå och framställer digitalt och tryckt material till Julas marknadsaktiviteter i Sverige, Norge och Polen.

Det här gör man som Artworker

I rollen som Artworker ingår kreativt arbete, originalframställning, prepressarbete samt framställning av grafiska element. Du jobbar främst med originalframställning men kommer även delta i kreativa processer. På Julas Inhousebyrå produceras bland annat direktreklam, butiksmaterial, internt material och annonser för både print och digitala medier. Arbetet är varierande och sker både självständigt med mycket egenansvar samt tillsammans med AD, Artworkers, Copywriter och Projektledare.

Det här är din bakgrund och dina erfarenheter

Vi söker dig som har en längre erfarenhet av liknande uppgifter. Du har eftergymnasial utbildning inom grafisk formgivning för både web och print. Du har även arbetslivserfarenhet från den grafiska branschen. Du har goda kunskaper om Adobe InDesign, Illustrator, Photoshop, digital produktion, animering och prepressarbete. Du behöver kunna behärska både svenska och engelska i tal och skrift. Kunskaper eller tidigare erfarenhet av att arbeta med PIM-system, Adobe XD och Sketch är meriterande.

Det här är du som person

Du är en glad, kreativ person som trivs att arbeta både i grupp och självständigt. Du är noga med detaljer och är van att arbeta mot deadlines. Det är viktigt för dig att leverera korrekt material i tid och att göra ditt bästa varje dag. För att trivas hos oss tycker du om att jobba med högt tempo och du utför ditt arbete effektivt med hög kvalitet. Du är flexibel och lösningsorienterad.

Bra att veta

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med 6 månaders provanställning. Med placering på Julas huvudkontor i Skara. Jula har kollektivavtal med Unionen för tjänstemän.

Artworker

Företag Jula AB
Ort
Utgår

2019-08-11

Ansök nu

Dela detta jobb