itjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Itjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

ASP.NET-utvecklare till Svensk Webbhandel

Företag Bravura
Ort
Utgår

2022-12-06

Ansök nu

ASP.NET-utvecklare till Svensk Webbhandel

Är du en erfaren utvecklare inom ASP.NET? Drivs du av en genuin skaparglädje, där du också får möjligheten att bygga speciallösningar till dina kunder? Är du redo för din nästa utmaning, sök då tjänsten hos Svensk Webbhandel!

Om tjänsten

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Svensk Webbhandel AB.

Om företaget

Svensk Webbhandel AB bygger avancerade och specialanpassade webbsystem där kundens önskemål står i centrum. De arbetar med flertalet spännande kunder över hela Sverige. Vidare erbjuder de en arbetsplats med stor frihet där du får vara med och påverka och utveckla arbetet. Här är det högt i tak bland dina kollegor och det är lätt att smälta in i gruppen. De har kontor i Hofors och Sundsvall med stora möjligheter att arbeta på distans.

Arbetsuppgifter

Hos Svensk Webbhandel arbetar du som utvecklare med fokus på integration mellan olika system med att anpassa webblösningar utifrån kundens önskemål, vision och verksamhet. Till större del är utveckling av webbutiker men förekommer även specialsystem såsom boknings- och avvikselsesystem. I din roll kommer arbetsuppgifterna bland annat att bestå av att skapa och skräddarsy webblösningar, databasmodelleringar och systemarkitektur en även att agera systemsupport till dina kunder.

• Utveckling inom .NET-plattformen, framförallt ASP.NET
• Bygga avancerade och specialanpassade webbsystem utifrån kunds behov
• Skräddarsy webblösningar, databasmodelleringar och systemarkitektur till kund

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

• 3-4års erfarenhet av back-end utveckling inom ASP.NET
• Omfattande erfarenhet av webbutveckling med .NET, C# och HTML
• Du kommunicerar obehindrat på svenska i tal och skrift

För rollen som webbutvecklare på SWH utför du dina arbetsuppgifter noggrant och strukturerat och värnar om en lösning som blir intuitiv för användaren och för kundens bästa upplevelse. Du bidrar med nya idéer och hittar de tillvägagångssätten som behövs för att lösa problemet. Du är dessutom självständig i ditt arbete samtidigt som du tycker om att arbeta i team. Vidare värderar du kvaliteten på arbetet och den klara produkten och vill ständigt utveckla din och andras kompetens. Slutligen är du en person som värdesätter goda relationer har en god kommunikativ förmåga.

Övrig information

Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid
Plats: Hofors
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: webbutvecklare, backend, frontend, fullstack, systemutvecklare, backendutveckling, backend utvecklare, javascript, C#, CSS, ASP.NET, ASP.NET MVC, ASP.NET Core , SQL, Jquery och CSS , Sverige, Sweden, Microsoft, Microsoft

Dela detta jobb

logo
ASP.NET-utvecklare till Svensk Webbhandel

Bravura