itjobb.se

Atlassian Konsulter

Företag Modis Sweden AB
Ort
Utgår

2019-07-27

Ansök nu

Atlassian Konsulter

Modis söker Atlassian Konsulter

Som Atlassian konsult arbetare du med rådgivning gällande design och implementation av Atlassians produkter. Det innebär att du bland annat arbetar med:

  • Konfiguration och implementation av Atlassians produkter
  • Nya kunder, utveckla Advanias tjänsteutbud runt Atlassians produkter
  • Förvaltning av kunder
  • Inneha rollen som Trusted Advisor för en eller flera kunder

Vem vi söker:

Vi söker en lagspelare som gillar att använda teknik för att möta våra kunders behov. Troligtvis arbetar du med kundanpassad utveckling idag och har erfarenhet av implementationsarbete. Vi tror att din nyfikenhet i kombination med viljan att lösa problem och starka kundfokus gör att du är riktigt bra på det du gör. Vidare trivs du i en kreativ miljö där det delas kunskaper och best practise inom och utanför teamet.

Önskad produktkännedom och förkunskaper:

  • Vana av att leverera små och medelstora tekniska projekt
  • Tekniska kunskaper så som Linux, AWS, Script
  • Kännedom och erfarenhet runt Atlassians ekosystem och produkter
  • Erfarenhet och kunskap om agila arbetssätt
  • Programmeringskunskaper (Java, Javascript, Groovy)

Om Modis

På Modis strävar vi ständigt efter att hjälpa våra kunder och konsulter att bli framgångsrika. Som konsult är du vår högsta prioritet och när du behöver oss kommer viatt vara där för dig. Vi introducerar dig i vår verksamhet, våra nätverk och våra kunder. Dina synpunkter värdesätts och för att hålla oss i framkant är du aktiv i Modis affärsutveckling och tillsammans skapar vi erbjudanden till marknaden.

Genom att bli vår kollega kommer din vardag som konsult vara varierad med uppdrag i olika projekt i diverse branscher, system och miljöer. Din erfarenhetsbank kommer att växa liksom ditt sociala och professionella kontaktnät. Som konsult omfattas du av kollektivavtal, försäkringar, företagshälsovård, friskvårdsbidrag och rabatter på träningskort. För att vi ska få mer av varann ordnar vi regelbundet med sociala aktiviteter.

Modis levererar en bred bas av tjänster och kompetenser inom IT/Teknik-konsult- och specialistmarknaden. Vår verksamhet har sin grund i våra värderingar och våra tjänster präglas av snabbhet, enkelhet och kvalitet. Modis finns representerade i USA, Kanada, Europa med över 100 kontor och med mer än 600 000 kollegor i uppdrag varje dag.

Låter detta intressant?

Sök då in till oss på Modis så snart som möjligt! Vi hanterar ansökningar löpande. Du ansöker via vårat formulär på våran hemsida.

Vi ser fram emot att läsa din ansökan!

Dela detta jobb

Atlassian Konsulter

Modis Sweden AB