itjobb.se

Atrivo söker Linux/Unix-tekniker till kund

Företag Atrivo
Ort
Utgår

2019-06-27

Ansök nu

Atrivo söker Linux/Unix-tekniker till kund

Till vår kund som sitter centralt placerad i Stockholm söker vi en senior Linux-tekniker som har erfarenhet av plattformsutveckling.

ARBETSUPPGIFTER
Delta i förvaltningen av kundens AML-system som inkluderar:- Incidenthantering - Produktionshantering och planering - Behörighetshantering - Administration och stöd av test och testmiljöer Delta i vidareutvecklingen för samma system: - Utföra scriptning (Bash-script) - Analysera prestanda i produktion - Hjälp vid installation av tredjepartsprodukten - Återställning av data, förväntan att även vara en resurs i teamet och kunna stötta och hjälpa till med övriga arbetsuppgifter som behövs i teamet. KompetenskravLång erfarenhet av att jobba mot Operations på Linux plattform. Kunskap om IT-utveckling av dataintensiva (insamling av stora mängder data som analyseras och tolkas på olika sätt) och tredjeparts-system.

PERSONLIGA EGENSKAPER
Personen vi söker behöver vara självgående och prestigelös med ett eget driv. Förmåga att samarbeta väl i ett team.

START
Augusti 2019

ATRIVO
Atrivo har sedan starten 2003 fokuserat på att leverera erfaren kompetens inom IT-operations och IT-management. Vår ambition är att vara Stockholms vassaste leverantör av supportspecialister, drifttekniker, tekniska projektledare samt olika typer av linjeroller. Som anställd hos Atrivo finns det stora möjligheter till utveckling. Vi arbetar med stora välkända företag och erbjuder löpande utbildning. Du blir en del av ett kompetent företag med goda framtidsutsikter. Vill du jobba med IT är det hos Atrivo du vill vara.Välkommen med din ansökan!

Dela detta jobb

Atrivo söker Linux/Unix-tekniker till kund

Atrivo