itjobb.se

 

Kort om tjänsten

I rollen som avdelningschef kommer du, genom fyra enhetschefer, att leda ett team på ca 60 personer och du kommer att sitta med i ledningsgruppen. Vi söker dig som är en naturlig ledare, du har några års erfarenhet av att leda andra människor och gärna erfarenhet av att leda chefer.

Du är analytisk och har erfarenhet av att jobba med budgetprocesser. Du är en person som är förtroendegivande i din relation med medarbetare och kunder. Du har en förmåga att skapa nöjda kunder och välmående medarbetare. I din roll förstår du vikten av att vara utvecklingsorienterad och du trivs i den miljön.
I tjänsten ingår också att säkra förvaltning såväl som utveckling av relevanta IT-system.

Tjänsten är säkerhesklassad i klass 2. Detta innebär att tjänsten kräver svenskt medborgarskap samt att du kommer genomgå en säkerhetsprövning.

Ansökan

I denna interimsrekrytering samarbetar kunden med Chefspoolen. Vid frågor är du välkommen att kontakta Staffan Engberg rekryteringskonsult på Chefspoolen, staffan.engberg@chefspoolen.se, 0768-15 45 44.

Tjänsten är en visstidsanställning på ca sex månader (eller liknande), på heltid, med placering i Göteborg. Tillträde till tjänsten är snarast.

Du lämnar din intresseanmälan via ansökningsknappen nedan, bifoga vänligen CV och personligt brev skrivet på svenska.

Vi kommer att kalla till intervju löpande så gör gärna din intresseanmälan snart som möjligt. 

 

Avdelningschef (interim 6 mån)

Företag Chefspoolen
Ort
Utgår

2019-12-20

Ansök nu

Dela detta jobb