itjobb.se

Du som är driven, utåtriktad och äventyrslysten; ta chansen att under ett år jobba utomlands. Samtidigt samlar du på dig erfarenhet och möjlighet att fortsätta din karriär inom Centric på andra orter och länder.

Du kommer jobba för Centric i Litauen. Du kommer vara en del i det svenska teamet som supportrar våra skandinaviska kunder. Vårt nya kontor ligger i Kaunas.

Du blir anställd lokalt och blir garanterad jobb i Sverige efter att ha arbetat i Litauen i minst ett år.

Arbetsuppgifter
Som supporttekniker kommer du att ta emot inkommande ärenden främst via telefon och mail - mot våra skandinaviska kunder. De ärenden som du får hantera gäller framför allt Outlook, Officeapplikationer, administation av behörigheter och rättigheter, skrivare och nätverksuppkopplingar.

Din profil och kvalifikationen
Rollen kräver att du har ett brinnande intresse för IT och ett driv att vilja vidareutveckla dig. Det är viktigt att du som person är öppen och inte rädd för att klara dig på egen hand.

Du har goda kunskaper inom följande:
- MS Office 365
- Windows server
- iPhone/Android
- Windows 7
- Windows 10
- Certifikat - ITIL Foundation
Meriterande kunskapsområden:
- EMM – Mobile Iron
- Navision
- Lotus Notes
- TOPdesk – Ärendehanteringssystem
- Pureservice – Ärendehanteringssystem
- Certifikat - MTA Mobility and devices
- Certifikat - MS Office specialist
- Certifikat – MCP/MCSA Windows 10
- Certifikat – MCP/MCSA Office 365
- Certifikat – MCP Server
- Finska
- Danska
- Norska
Vad vi erbjuder
Detta är ett äventyr där man arbetar nära andra kollegor och får uppleva ett annat land. Vi erbjuder boende, extra sjukvårdsförsäkring, pensionsinbetalning i hemlandet samt 4 flygresor hem för att träffa familj och vänner.

Centric jobbar aktivt med vidareutveckling och har färdiga certifieringsprogram inom IT.

OBS! På Centric är din utveckling i centrum och nu påbörjar vi den resan redan på första intervjun. Alla som jobbar med IT vet att det är superviktigt att hålla sig uppdaterad. För att visa att vi på Centric förstått hur viktigt detta är så får du nu redan på första intervjun skriva ett valfritt MOS (Microsoft Office Specialist) eller MTA (Microsoft Technology Associate) certifikat till ett värde av 1200 kr. Blir det aktuellt med flera intervjuer får du självklart skriva fler cert. 
Har du några frågor kring tjänsten? Kontakta Emma Idman på telefon 0734-159352 eller emma.idman@centric.eu.
 
Centric är ett IT-företag med över 350 konsulter i Stockholm, Göteborg, Malmö och Linköping. Vi specialiserar oss på uthyrning av generalister och förmedling av specialister samt erbjuder outsourcing. Som ett av Europas största privatägda tjänsteföretag med över 5 000 anställda i Europa är en sak tydlig; vi tror på människor oavsett om vår kund vill hyra in vår personal eller låta oss göra hela jobbet.

Vi är självklart ett auktoriserat bemanningsföretag och följer givetvis gällande kollektivavtal tecknat mellan Almega kompetensföretagen och Unionen.
 
OBS! Du vet väl att du kostnadsfritt kan ladda ner tusentals e-böcker när du registrerat dig som sökande på vår hemsida. Där finns böcker inom allt från t ex IT, ekonomi, personlig utveckling, karriärstips till hur man skriver ett bra CV.
 
Gilla oss på facebook så att du inte går miste om nåt. Där listar vi våra lediga tjänster och kommer med tips och trix när det gäller jobbsökande; https://www.facebook.com/CentricSweden.
 
Sökord IT, konsult, IT-konsult, support, supporttekniker, support-tekniker, 1st line, first line, servicedesk, helpdesk, helpdesktekniker, IT-tekniker, it tekniker, consultant, IT technician, ITIL, MS Office 365, Kaunas, Litauen.


Registrera din ansökan redan idag, då tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Logga

Äventyrssökande IT-tekniker

Företag Centric
Ort
Utgår

2019-04-30

Ansök nu

Dela detta jobb