itjobb.se

Azure-arkitekt

Företag Human IT
Ort
Utgår

2020-06-02

Ansök nu

Azure-arkitekt

Just nu söker vi efter Azure-arkitekter till vårt härliga kontor i Malmö. För oss är det viktigt att hitta rätt person. Jag hoppas att du känner att det är du!

Att jobba hos oss

På Human IT sätter vi våra anställda i fokus. Vi vill växa tillsammans och värdesätter engagemang och ambition. För oss är det därför viktigt att du får chansen att vara med och påverka vägen framåt. I utbyte erbjuder vi en chans till kompetens- och karriärsutveckling genom varierande och utmanande uppdrag, tillgång till utbildningar och vårt eget nätverk av kunniga konsulter. Hos oss arbetar allt från nyutexaminerade tekniker till specialister som tillsammans skapar en miljö med högt i tak och utrymme för personlig och teknisk utveckling.

Vår ledstjärna i rekryteringen är att anställa dem vi tror på! Det skapar ett driv för oss att träffa våra konsulter genom olika aktiviteter på eller utanför kontoret, med socialt eller kompetensutvecklande fokus. Vi strävar efter att erbjuda en variation och sammanhang så att du känner att det finns något för just dig. Därför ser vi gärna drivna personer bland våra konsulter som gärna tipsar och för oss närmare att kunna erbjuda den miljön!

Vi är inte branschinriktade och kan därför erbjuda en härlig variation bland uppdragen för dig som konsult. Några exempel på branscher vi jobbar med just nu är automotive, telekom, science och bank.

Passar jobbet dig?

Som konsult hos oss kommer du arbeta med kunder inom olika branscher. Uppdragen innehåller bland annat fullstack .Net-utveckling, Azure teknik och arkitektur (t.ex. API Management, Service Bus, Logic Apps, Azure Functions, Azure Key Vault, Azure storage, Event Grid, Table Storage, Blob Storage, Queue Storage, DevOps/GitHub for agile planning and code repository). Erfarenhet av några av dessa behövs därför för rollen. Linuxkompetens är meriterande.

Anställningsstart:

Vi intervjuar och anställer fortlöpande under annonseringstiden så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag!

 

 

Dela detta jobb

Azure-arkitekt

Human IT