itjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Itjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Azure Infrastruktur-konsult

Vill du  bli en del inom Innofactors snabbt växande Nordiska Cloud Adoption-team? Vi har kontor i Stockholm men medarbetare i hela norden. Med andra ord med rätt kompetens och rätt inställning så spelar din fysiska plats i livet mindre roll. Välkommen med en ansökan redan idag!

Innofactor som företag
Innofactor drivs av att modernisera och digitalisera våra kunders organisationer. Vårt ramverk för den moderna digital organisationen har lösningar för: hur våra kunder når sina kunder digitalt, hur den nya moderna affären drivs, hur en modern arbetsplats realiseras, hur tjänster säkert flyttas upp i molnet, och hur företaget kan dra nytta av ett datadrivet tillvägagångssätt. Vi fokuserar uteslutande på Microsofts ekosystem. Vi ser att nyckeln till framgång och för att nå uppsatta mål i den digitala världen är samarbete och passion. Våra nordiska experter arbetar i framkanten av digital transformation med innovation och implementation av både små och storskaliga programvarulösningar. Vi drivs av att lösa utmaningar och tänja våra gränser, varje dag. På Innofactor kan du utvecklas genom intressanta projekt och genom vårt nordiska nätverk där vi delar passionen för att skapa innovativa lösningar för våra kunder

Din vardag
En dag som konsult hos oss är varierande och kan involvera allt från pre-sale och rådgivning, design och implementering, till arbete i projekt med en eller flera kunder. Du håller kontinuerlig kontakt med dina kunder och ser till att leverera efter överenskomna mål. Du jobbar med automatisering, effektivisering och kundanpassningar. Samtidigt är du också med i processen för att hitta nya kunder tillsammans med vårt säljteam och är med och sätter ramarna för nya projekt och leveranser. Självklart har du kompetenta kollegor som alltid stöttar dig på vägen och kan dela med sig av sina erfarenheter.

Vem är du?
Du arbetar som konsult i vårt Azure team, vars uppgift är att leverera moderna lösningar som stödjer och förbättrar kundens verksamhet men även att designa och utveckla lösningar och/eller integrationer med andra system. Vi hoppas att du är en positiv och lösningsorienterad person som vill ligga i teknikens framkant och att ständigt lära dig nya saker.

Förväntningar och önskvärda kvalifikationer

  • Utvecklas tillsammans med oss och vårt Azure-team.

  • Kundskap om av Azure DevOps (VSTS) 

  • PowerShell och skriptkompetens (Json, ARM, c#)

  • Hand-on erfarenhet av Azure tjänster Iaas PaaS och SaaS.

  • Bekväm med att hålla i workshops inom ditt kunskapsområde.

  • Engagemang att gemensamt inom teamet driva våra Azure tjänster framåt, vara ett tekniskt fanbärare och motivator.

Meriterande

  •  Exchange, Azure AD, EMS, VMWare, Linux, AWS.

  •  Kunskaper inom tex. Agil utveckling och Scrum

Vi erbjuder  
Innofactor har det bredaste erbjudandet i Microsofts ekosystem med expertkunskap hos 500 anställda i Norden. I Sverige är vi 100 erfarna och engagerade kollegor som arbetar med intressanta och utmanande projekt inom Microsoft Dynamics 365, Office 365, Microsoft Power Platform, Microsoft Data & Analytics platform och Azure. Vi är en Microsoft Gold Partner i 15 kategorier och har fått utmärkelsen Microsoft Dynamics Partner, vilket vi är väldigt stolta över.

Vi jobbar tillsammans, hjälper och utmanar varandra och har roligt på vägen. Tillsammans bildar vi ett starkt team för att möta marknadens krav på innovativa och avancerade verksamhetslösningar. Vårt huvudsakliga uppdrag är att ge både organisationer och individer chansen att göra en skillnad i den digitala världen. Våra kunder befinner sig mitt i sin digitalisering och har ett stort intresse av förändring i form att förbättra och effektivisera sina arbetssätt. På så vis gör vi som konsulter/företag stor skillnad ute hos våra kunder. Arbetsmiljön är kreativ och dynamisk och det är viktigt att du som anställd får en bra balans mellan arbete och privatliv. Vi har våra lokaler på Drottninggatan mitt i centrala Stockholm.

 

 

Dela detta jobb

logo
Azure Infrastruktur-konsult

Innofactor AB