itjobb.se

Azure lösningsarkitekt till Evry

Företag Modis Sweden AB
Ort
Utgår

2019-12-22

Ansök nu

Azure lösningsarkitekt till Evry

Brinner du för ny teknik och tycker du att molnet ger fantastiska möjligheter? Är du dessutom meriterad och gärna tycker att andra också ska vara det, då ska du fortsätta läsa.

Just nu söker Every en molnkonsult som har flera strängar på sin lyra då du förväntas utveckla våra kunder men också dina kollegor. Vi söker en person som ena dagen kan arbeta med kundimplementationer, andra dagen med strategisk rådgivning för att sen avsluta veckan med att hålla utbildning för dina kollegor. Alltså en person som gärna skitar ned fingrarna ena dagen för sedan ta på sig handskarna och dra de stora penseldragen. Molnplattformen är främst Microsoft Azure.

Vem är du, hur ser din dag ut?

Du arbetar som konsult i vårt Cloud-team, vars uppgifter är att leverera moderna lösningar som stödjer och förbättrar kunders verksamheter. Vi tror att framtiden är multi-cloud och håller därför en agnostisk approach men med ett fokus på molnplattformarna Amazon Web Services, Microsoft Azure, Google Cloud Platform.

Din roll som molnkonsult hos oss kommer att vara varierande och kan involvera allt från pre-sale, rådgivning, design och implementering men vi lägger också stor vikt vid att du ska leda vägen fram för dina kollegor så du bör ha en pedagogisk ådra.

Du tycker också att "next-next-finish" tillhör 00-talet och tänker att allt mer eller mindre borde gå att automatisera, så Infrastructure as Code ligger nära till hands.

Det är meriterande om du inom de två senaste åren är certifierad som Azure Solutions Architect Expert, AZ-300, AZ-301 eller högre.

Så för att sammanfatta vem du är; meriterad och teknikintresserad som även brinner för att dela med sig av sin kunskap.

Förväntningar och önskvärda kvalifikationer

• Du vill utveckla och utvecklas tillsammans med oss

  • PowerShell och scriptkompetens (Json, ARM, c#)
  • Riktig erfarenhet av Azure tjänster Iaas PaaS och SaaS
  • Erfarenhet av Infrastructure as Code som t.ex. Terraform, Ansible
  • Bekväm med att hålla i utbildningar och workshops med kunder och kollegor
  • Engagemang att gemensamt inom teamet driva våra Azure-tjänster och kompetens framåt. Agera mentor och kompetensturbin
  • Erfarenhet av Azure DevOps
  • Behöver vi nämna Azure....?

Vi erbjuder dig

Vår storlek är vår styrka. Som ett av Nordens ledande IT-bolag erbjuder vi dig många möjligheter. Vi har stor geografisk spridning i Sverige och världen – våra kunder är små som stora, välkända som okända, lokala som globala. Vår bredd, tillsammans med hög förändringstakt, ger dig kraft att utvecklas. I din roll får du chansen att bredda din kompetens genom interna och externa utbildningar samt certifieringar. Vår arbetsplats präglas av flexibilitet, vilket ger dig möjlighet att påverka var och när du jobbar.

Geografisk placering

Där du har din dator men med fördel Jönköping, Stockholm eller Göteborg. Resor kommer att förekomma och får inte vara ett hinder.

Låter det intressant?

Välkommen med din ansökan i form av ett personligt brev och CV via vår hemsida. Vi behandlar ansökningarna fortlöpande och ser gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt.

I denna rekrytering samarbetar Evry med Modis IT och alla frågor gällande tjänsten besvaras av:

Oscar Ericson, tel 073 684 70 75 eller mejla oscar.ericson@modis.se

Vi ser fram emot din ansökan!

Dela detta jobb

Azure lösningsarkitekt till Evry

Modis Sweden AB