itjobb.se

logga

Azure-specialist

Ort
Utgår

2020-10-02

Ansök nu

Azure-specialist

Vi letar efter dig som älskar att lära dig nya tekniker och vill bli vår nya Azure-specialist!

Tycker du precis som vi att molnet är framtiden? Vill du vara med på våra kunders molnresa och lära dig allt om Azure?  Har du jobbat ett par år inom IT-branschen och har grundkunskaper inom IT-drift? Då borde vi träffas!

På B3 Consulting Group arbetar vi med den senaste teknologin där Microsofts molntjänster är en del av våra lösningar. Vi har stor erfarenhet att hjälpa företag med förflyttning av datacenter till molnet och drivs av att hjälpa våra kunder längs hela molnresan. Vi stöttar våra kunder med allt från att genomföra inledande analys och planering, sätta upp ny arkitektur, förflytta drift till molnet och till att slutligen erbjuda en säker förvaltning av Microsofts molntjänster.

Du är erfaren!

Du har erfarenhet inom Windows Server, Microsoft infrastruktur, nätverk, är hooked på PowerShell och vill gå all-in i Microsoft Azure/Cloud och säkerhet. Som Azure-specialist kommer du att hjälpa våra kunder att gå från onprem-lösningar till molnet. För att lyckas med detta ser vi gärna att du har kännedom om:

·       PowerShell

·       Identitietshantering (AD, Azure AD)

·       Infrastruktur och virtualisering

·       Nätverk

·       Säkerhet inom infrastruktur

·       Windows Server

·       DevOps

·       Automatisering

…och gillar att lära dig nya saker!

För att du ska trivas och bli framgångsrik i ditt arbete är det viktigt att du är driven och utåtriktad i din kontakt med kunder och kollegor. Du har lätt att lära dig nya saker och håller dig informerad om ny teknik och nya metoder inom vårt område. Du kommer att ingå i ett team med en erfaren projektledare som stöttar dig genom uppdragen och vara en del av vår utvecklingsresa i att börja leverera teamleveranser till våra kunder.

Hos oss får du chansen att utvecklas

Om du är rätt person, så kommer vi se till att lyfta dig. Du kommer att arbeta i vårt Azure-team, certifiera dig inom Microsoft Cloud samt delta i och bygga våra kundcase. Konsultyrket kan vara utmanande, även för den som är erfaren och rutinerad. Därför arbetar vi målmedvetet med att skapa en kreativ atmosfär där kollegorna hjälper och lyfter varandra. På B3 arbetar vi mycket med kunskapsöverföring där hjälpsamhet och att ställa upp för varandra är en självklarhet. Vi lär av varandra, vågar misslyckas, vågar be om hjälp och utmanar varandra dagligen.

Vilka är vi?

På B3 får du som medarbetare stor frihet vad gäller tid, uppdragsinriktning och kompetensutveckling, för att du skall ha de bästa förutsättningarna att må bra och göra ett bra jobb. För oss är det viktigt med en stark och levande företagskultur som inte bara bjuder på utmaningar, utveckling och uppmuntran, utan även bidrar med viktiga sociala mervärden. Hälsa och välmående är därför en betydande del av gemenskapen. Vill du vara med och göra oss ännu bättre? Hör av dig!

Dela detta jobb

logga
Azure-specialist

B3 Consulting Group