itjobb.se

logga

B3 Commit söker fler C++ utvecklare till Örebro!

Ort
Utgår

2021-12-31

Ansök nu

B3 Commit söker fler C++ utvecklare till Örebro!

Vilka är vi på B3 Commit?
Vi är inget vanligt konsultbolag. Vi är specialister inom projektledning, systemutveckling och AI. Engagemang och ödmjukhet är våra ledord. Hela vår affärsidé bygger på två saker; jobbar man med det man tycker är roligast så blir man mycket bättre, och får man dessutom vara sig själv under tiden så blir man ännu lite bättre. Mår man bra så presterar man bra är vår grundtes. Vi är ett bolag med hög teknikhöjd och mycket hjärta. Vi rankades nyligen som en av de bästa arbetsplatserna i Europa enligt GPTW. Och så gillar vi att fika.

Vem söker vi?
Vi tror att du, liksom vi, älskar det du gör, tycker om frihet under ansvar och är bekväm i en konsultroll med flera olika kontaktytor. Du har ett härligt driv och vill leverera kvalitet!

Som person är du ansvarstagande och en problemlösare. Vi värdesätter handlingskraft och ser gärna att du tar initiativ till förbättringar i stort och smått.

Humor, glädje och värme har en framträdande roll på vårt företag. Vi sätter laget före jaget och stöttar varandra, så det är viktigt för oss att du är en teamspelare som gärna delar med dig av din kunskap och erfarenheter!

Du är van att jobba i agila team. Som teamspelare är du ödmjuk, prestigelös och delar gärna med dig av dina erfarenheter och insikter till resten av teamet.

Rollen
Du har gärna några års erfarenhet av embeddedutveckling och då med C++ som ditt främsta verktyg. Som person är du en problemlösare och du tar gärna initiativ till förbättringar. Du får gärna ha en utbildning inom robotik, automation eller mekatronik.

Det är även meriterande om du har erfarenhet av Linux och Python men även .NET, C# och Azure!

Vi levererar brett
Vi på B3 Commit sätter verksamheternas behov i första rummet och ser teknik som en enabler för att nå de uppsatta målen. Vi samarbetar med ett brett urval av kunder, och erbjuder våra medarbetare stor variation av såväl externa resursuppdrag som interna åtaganden inom bland annat e-handel, digitalisering av tjänster, processutveckling, integrationer och app-utveckling.

Våra kunder verkar i ett stort antal branscher från industri till detaljhandel, distribution och hälsa. Gemensamt för våra åtagandeprojekt är att vi alltid väljer en agil approach och att vi jobbar med Microsoft-Azure.

Välkommen till en av Sveriges bästa arbetsplatser
På B3 Commit satsar vi stenhårt på att bygga en stark kultur och gör mycket för att alla ska trivas och ha roligt på jobbet! Det innebär allt från att erbjuda utvecklande och omväxlande uppdrag till att ordna gemensamma resor, återkommande AW-aktiviteter och luncher.  Vi tror på frihet och balans i livet och att medarbetare som mår bra presterar bättre. Därför har vi en attraktiv ersättningsmodell med stor egen frihet gällande bland annat kompetensutveckling, semester, utrustning och andra förmåner.

B3 Consulting Group har flera år i rad utnämnts till en av Sveriges Bästa Arbetsplatser av Great Place To Work.  

Nu vill vi ha dig som kollega! 

Hör av dig redan idag!

 

Dela detta jobb

logga
B3 Commit söker fler C++ utvecklare till Örebro!

B3 Consulting Group