itjobb.se

logga

B3 Commit söker fler Systemutvecklare till Örebro!

Ansök nu

B3 Commit söker fler Systemutvecklare till Örebro!

B3 Commit arbetar med engagemang och ödmjukhet som ledord. Vi är specialister inom systemutveckling, arkitektur och projektledning och vi är riktigt duktiga på det vi gör. Vi har stort självförtroende i vad vi kan åstadkomma, men är alltid nyfikna och lyhörda för nya infallsvinklar! 

Som kollega hos oss får du uppdrag med både variation och långsiktighet. Här ingår du i ett team av engagerade och kompetenta kollegor. Parallellt med mer klassisk konsultverksamhet driver vi flertalet åtagandeprojekt i våra egna lokaler. 

Vem är du? 
Vi tror att du, liksom vi, älskar det du gör, tycker om frihet under ansvar och är bekväm i en konsultroll med många olika kontaktytor. Du har ett härligt driv, goda sociala skills och vill leverera kvalitet! 

Som person är du ansvarstagande och en problemlösare. Vi värdesätter handlingskraft och ser gärna att du tar initiativ till förbättringar i stort och smått. 

Humor, glädje och värme har en framträdande roll på vårt företag. Vi sätter laget före jaget och stöttar varandra, så det är viktigt för oss att du är en teamspelare som gärna delar med dig av din kunskap och erfarenheter! 

Vi söker primärt dig som jobbat som utvecklare flera år (minst fem), gärna i teambaserade uppdrag/projekt men vi är även intresserade av dig som har lite kortare erfarenhet (minst två år). 

Rollen 
Som systemutvecklare hos oss bör du ha bred kompetens och erfarenhet av Microsofts .NET-miljö, inklusive Azure. Vi ser gärna att du har erfarenhet av app-utveckling och det är meriterande om du har en teknisk bakgrund, som exempelvis ingenjör eller systemvetare. Vi jobbar allt som oftast med agila projektmodeller. 

Om du har goda kunskaper i flera av följande tekniker: 

C#, .NET / Core, JavaScript/TypeScript, HTML5, CSS, Angular, React, Entity Framework, Azure med flera – så kommer du att trivas i våra projekt! 

B3 levererar brett  

Vi på B3 Commit sätter verksamheternas behov i första rummet och ser teknik som en enabler för att nå de uppsatta målen. Vi samarbetar med ett brett urval av kunder, och erbjuder våra medarbetare stor variation av såväl externa resursuppdrag som interna åtaganden inom bland annat e-handel, digitalisering av tjänster, processutveckling, integrationer och app-utveckling. 

Våra kunder verkar i ett stort antal branscher från industri till detaljhandel, distribution och hälsa. Gemensamt för våra projekt är att vi oftast väljer en agil approach och att vi jobbar med Microsoft-Azure. 

Välkommen till en av Sveriges bästa arbetsplatser  
På B3 Commit satsar vi stenhårt på att bygga en stark kultur och gör mycket för att alla ska trivas och ha roligt på jobbet! Det innebär allt från att erbjuda utvecklande och omväxlande uppdrag till att ordna gemensamma resor, återkommande AW-aktiviteter och luncher. Vi tror på frihet och balans i livet och att medarbetare som mår bra presterar bättre. Därför har vi en attraktiv ersättningsmodell med stor egen frihet gällande bland annat kompetensutveckling, semester, utrustning och andra förmåner. 

B3 Consulting Group har flera år i rad utnämnts till en av Sveriges Bästa Arbetsplatser av Great Place To Work.   

Nu vill vi ha dig som kollega!  

 

 

 

Dela detta jobb

logga
B3 Commit söker fler Systemutvecklare till Örebro!

B3 Consulting Group