itjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Itjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logga

B3 Commit söker nya stjärnor till inhouse-team i Örebro

Ort
Kategorier
Utgår

2022-07-19

Ansök nu

B3 Commit söker nya stjärnor till inhouse-team i Örebro

Vilka är vi på B3 Commit? 
Vi är inget vanligt konsultbolag. Utöver att vi är det högst placerade konsultbolaget enligt Great Place To Work 2021 så bygger hela vår affärsidé på två saker; jobbar man med det man tycker är roligast så blir man mycket bättre, och får man dessutom vara sig själv under tiden så blir man ännu lite bättre. På B3 Commit lägger vi stort fokus på att bygga en stark, fin kultur och gör mycket för att alla ska trivas, utvecklas och ha roligt på jobbet!  Idag är vi drygt 40 medarbetare i Örebro, var av en stor majoritet sitter i våra inhouse-team och levererar mot kund.

Vi tror också på frihet, flexibilitet och balans i livet. Utöver att du jobbar därifrån det fungerar bäst, utifrån ditt uppdrag/team/kund, så har vi ett fint kontor i centrala Örebro. Vi har också en attraktiv ersättningsmodell med stor egen frihet för bland annat kompetensutveckling, ledighet, pensionsavsättning, personalbil, utrustning och många andra förmåner. 

Vi på B3 Commit är specialister inom systemutveckling, projektledning och AI. Engagemang och ödmjukhet är våra ledord. Vi är ett bolag med hög teknikhöjd och mycket hjärta. Och så gillar vi att fika. 

Vem söker vi? 
Vi tror att du är passionerad i din roll som konsult, kommunikativ, nyfiken, ansvarstagande och älskar att lösa problem. Det är också viktigt för dig att vara en del av en gemenskap. Vi värdesätter att du tar initiativ i stort och smått, då det är vi tillsammans som bygger och bär vår kultur.  

Humor, glädje och värme har en framträdande roll på vårt företag. Vi sätter laget före jaget och stöttar varandra, det är viktigt för oss att du är en teamspelare som gärna delar med dig av din kunskap och erfarenheter. 

Rollen 
Vi söker dig som jobbat några år med C#/.NET, gärna i agila team.  

För att lyckas i din roll krävs goda kunskaper inom flera av följande:  

  • C# .NET / Core 
  • Microsoft Azure 
  • JavaScript + TypeScript 
  • GraphQL
  • Angular/AngularJS 
  • React Native 
  • Azure DevOps / Git

Vill du veta mera? Hör av dig så tar vi en fika!

 

 

Dela detta jobb

logga
B3 Commit söker nya stjärnor till inhouse-team i Örebro

B3 Consulting Group