itjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Itjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logga

B3 DBAce söker en SQL- Server DBA

Ansök nu

B3 DBAce söker en SQL- Server DBA

Vill du jobba på Sveriges största databasbolag? Vill du komma till jobbet och mötas av engagerade kollegor som har nära till skratt, där alla har ett stort intresse för databaser?

Vill du dessutom utifrån din egen personlighet få bestämma över din kompetens och karriärutveckling, var och när du arbetar och hur mycket du vill tjäna? Då ska du läsa vidare!

Vi på B3 DBAce söker nu efter en SQL- Server DBA. Hos oss får du möjligheten att jobba och utvecklas tillsammans med över 60 erfarna konsultkollegor med specialistkompetens inom databasområdet.

B3 DBAce arbetar med människor, där personliga möten och relationer är lika viktigt som affärsmässighet. Som Sveriges största databasbolag tycker vi att engagemang, flexibilitet och enkelhet är vägen till framgång.

I din roll som SQL-Server DBA kommer du tillsammans med våra kunder jobba med många spännande uppdrag, både självständigt och i projektform, hela tiden med ett stöd från resten av kollegorna hos B3 DBAce.

Din bakgrund
För att du ska vara den självgående, trygga databasadministratören som vi söker, ser vi att du har arbetat med SQL Server under en längre tid, antingen som drift-DBA eller utvecklings-DBA. Meriterande om du även har erfarenhet av andra databashanterare som PostgreSQL, MySQL eller Oracle.

Din personlighet
Du är självständig och självgående men har även förmåga att jobba i grupp
Du är en lagspelare som gärna delar med dig av dina kunskaper och erfarenheter
Du har en grundinställning att se möjligheter istället för problem
Du är ansvarsfull, serviceinriktad och flexibel

B3 Consulting Group startade 2003, vi är entreprenörsdrivet tillväxtbolag inom IT som erbjuder erfarna experter inom konsulting, förvaltning och paketerade lösningar.

B3 Consulting Group står även för balans i livet. Sport och idrott, wellness, föräldraskap, personliga intressen – allt ska hinnas med och vi på B3 uppmuntrar varandra till en sund balans i livet.

Du behöver behärska svenska i tal och skrift.

Stämmer detta in på dig? Då vill vi träffa dig!

Dela detta jobb

logga
B3 DBAce söker en SQL- Server DBA

B3 Consulting Group