itjobb.se

logga

B3 Networks söker fler av de vassaste nätverksspecialisterna!

Ort
Utgår

2021-12-31

Ansök nu

B3 Networks söker fler av de vassaste nätverksspecialisterna!

Gillar du olikheter och är full av energi? Är du riktigt skarp på Wan, Unix eller Python? Kanske i en kombo med Fortinet och Cisco? Och sist men inte minst - vill du jobba med de bästa av de bästa? Om ja, varmt välkommen till Sveriges snabbast växande konsultbolag.

2019 omsatte B3-koncernen ca MSEK 840 med en tillväxt på 15,6%. Med lite drygt 700 medarbetare runtom i Sverige skapar vi möjligheter tillsammans och hjälper våra kunder med digitalisering och verksamhetsutveckling. 

B3-koncernen består av ett flertal specialistbolag där B3 Networks specialistkompetens finns inom nätverk och säkerhet. B3 Networks finns representerat i Stockholm och Göteborg - än så länge. Våra lite drygt 15 medarbetare arbetar med att säkra våra kunders nätverk på bästa sätt. Och nu - nu vill vi bli fler! 

Inom Networks-teamet kommer du få möjlighet att jobba tillsammans med våra nätverksspecialister. Tillsammans och med våra kunder jobbar du med att designa, bygga och/eller förvalta kvalificerade nätverkslösningar. Vi ser gärna att du har några års erfarenhet inom nätverkstjänster och/eller nätverkssäkerhet och har arbetat med till exempel VPNs, Firewalls, avancerad drift, felsökning och förvaltning av nätverkssäkerhet eller nätverkstjänster. Ett brinnande intresse för nätverk och säkerhet är viktigt kombinerat med ambitionen att bygga din kompetens vidare hos oss - såklart. 

B3 har fokus på individen och vet att en stark företagskultur tillsammans med sunda värderingar räcker längst. Detta tillsammans med goda möjligheter till kompetensutveckling, bra förmåner och att bli en del av B3s gemenskap, gör att många väljer oss som sin nästa arbetsgivare! 

Så - vill du ha nya, väldigt trevliga kollegor på Sveriges Näst Bästa Arbetsplats - hör av dig till oss.

Vi ses!

//B3 Networks

 

 

Dela detta jobb

logga
B3 Networks söker fler av de vassaste nätverksspecialisterna!

B3 Consulting Group