itjobb.se

logga

B3 Reach söker kravanalytiker med modelleringsskills och verbal förmåga

Ort
Utgår

2021-12-31

Ansök nu

B3 Reach söker kravanalytiker med modelleringsskills och verbal förmåga

Krävande kravanalytiker som behärskar konsten att vara en viktigpetter  sökes till branchens nördigaste bolag.

Märker du gärna ord? Har du en hel arsenal av dad jokes som du flitigt använder just för att de är så bra på att markera tvetydigheten i situationen? Tycker dina kompisar att du är en bra lyssnare, och att du alltid sätter fingret på problemet? Innan du åker och handlar, skriver du en noggrann inköpslista och strukturerar den efter hur varorna är placerade i affären?

Såklart du gör. Så därför borde du nog ta och fundera på om du inte ska ta ett snack med oss om din fortsatta karriär!

En kravanalytiker är bron mellan verksamheten och utvecklingen. På jobbet springer du som en liten iller mellan den som faktiskt behöver något och den som faktiskt har förmågan att lösa problemet och tar fram den gemensamma målbilden. Du pratar med användare, testare, projektledare och -ägare och är både tolk, medlare och låsoljan i systemet. För handen på hjärtat: någon måste faktiskt lyssna på alla de här människorna och plita ned vad som faktiskt sagts på ett snyggt, hyfsat förståeligt sätt! Du är Donna Paulsen. Du är vad Pied Piper saknade. Du är Samuel L Jacksson, fast med lite mindre svordomar men med en påse bullar på lut och som listar ut VAD som ska lösas, inte hur.

Vi på Reach Consulting är nördar. Vi gillar nördar, vi gillar dem så till den grad att vi anställt ett helt gäng av dem- men vi vill ha ännu fler! Nörden vi letar efter i det här fallet gillar människor, gillar teknik, gillar att rita upp gränssnitten och gillar att fika. (Det sistnämnda är främst ett krav från oss eftersom det är en stor del av både kultur och affärsidé, men även slående ofta lösningen för att få de olika grupperingarna att prata med varandra!)

Vi tänker att du är eller har något mer än ett hum om:

  • Examen som systemvetare, kognitionsvetare, civilingenjör IT eller annan IT-utbildning. Eller så har du jobbat med kravhantering, tjänstedesign eller överlag är bra på interaktion mellan människa och teknik

  • Processmodellering, UML eller andra relaterade verktyg

  • Gillar att prata med människor, oavsett om det är att leda en workshop, intervjua användare eller ha en konstruktiv dialog med utvecklingsteamet.

  • Vi säger det igen: du gillar människor!

  • Talar och skriver både svenska och engelska obehindrat.

  • Har förståelse och ser sambanden i flöden, processer och beroenden

  • Har koll på olika verktyg för att visualisera, strukturera och dokumentera krav

  • För extra plus i kanten har du erfarenhet av utveckling, test och kvalitetssäkring

 Vi har kontor i Jönköping och Linköping och våra kunder finns inom pendlingsavstånd därifrån. 

Men what´s in it for you? 

Du får jobba på Sveriges nördigaste bolag, bara det liksom. Du kommer även få lön och semester och allt annat kollektivavtalet föreskriver. Och observera att tänker du cykelpendla är starka benmuskler ett plus då båda städerna är extremt backiga, men om inte är det lugnt. Vi har elcyklar som personalförmån.

Men framförallt så värdesätter vi dig för den individ du är, och vi kommer låta dig få fortsätta vara just den, bara lite nördigare och lite bättre? Vi lovar att skratta åt dina dad jokes. Vi lovar att vara ett bollplank när du har full koll på kraven hos din kund men kanske inte riktigt på vad du kräver av dig själv- för det är väldigt, väldigt VÄLDIGT viktigt för oss att du ska utvecklas och må bra. Och vet du en sak? Vi kommer aldrig himla med ögonen åt att du specificerat din packlista inför konferensen ända in i minsta detalj och dessutom mailat ut den till oss övriga. Det är den du är och det är bland annat därför vi gillar dig! För you had us at ”Skulle ni kunna definiera…”. 

Vill du veta mer? Kolla in här.

Reach Consulting är inte som de andra barnen. Vi både konstruerar väggar och springer ner dem, vi seglar i såväl hård sjö som lugnare farvatten, och för oss är målarboken oskrivna blad som egentligen bara råkar ha linjer, och dem förhåller man sig till om man vill och annars ritar man utanför dem. Samtliga av oss är nördar, handplockade för vår individuella förmåga och personlighet, och vi är stolta över det! 

 

 

 

 

Dela detta jobb

logga
B3 Reach söker kravanalytiker med modelleringsskills och verbal förmåga

B3 Consulting Group