itjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Itjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logga

B3 Reach söker .Net utvecklare

Ort
Utgår

2022-10-06

Ansök nu

B3 Reach söker .Net utvecklare

Vill du ha en snigel på ögat? Det vill helst inte vi heller. Däremot vill vi ta en kaffe med dig!

Vem är du? Vad brinner du för? (Observera ”brinner”. Inte bränner. Vi eldar inte saker. I alla fall inte utanför väldigt kontrollerade former. Att leka med brännbara material utan adekvat utrustning att släcka med är väldigt farligt. Kom ihåg det!) Hoppas att du är en sådan som älskar kod! Är det så kanske vi är rätt för varandra. 

På  B3 Reach är vi nu mitt uppe i etableringen av agila team som vi erbjuder våra kunder. Här behöver vi nu stärka upp med ett antal individer med olika kompetenser och i just detta fallet med .Net utvecklare med erfarenhet av Azure. 

Det vi söker är personer som har lust att vara med i vår resa att bygga upp dessa team vilket innebär att vi gärna skulle se att du har tidigare erfarenhet av att jobba i agila team så vi slipper uppfinna hjulet utan kan dra lärdom av dina tidigare erfarenheter. 

Rent kompetensmässigt önskar vi att du har ett gäng års erfarenhet av utveckling och då gärna som konsult, även om det inte är ett krav (konsultdelen alltså, ett gäng års erfarenhet är typ ett skall krav). 

Så varför skall du prata med oss? För att vi gillar konsulting och ser konsulting som ett eget hantverk. Därför erbjuder vi bland mycket annat...

  • stor möjlighet att kunna påverka vilka uppdrag du jobbar med.
  • en personlig utvecklingsplan som bygger på dina drömmar om framtiden med tre utvecklingssamtal per år. 
  • löpande kompetensutveckling inom ramen för B3 Academy samt tillgång till flera av Sveriges vassaste personer inom yrket.
  • en arbetsplats där vi värdesätter balans i livet med satsningar på gemenskap och wellness, man ska helt enkelt må bra (i kroppen och knoppen) och jobba med roliga saker. 

Lite nyfiken blev du väll allt hoppas vi! 

Pinga Yoppe så tar vi en fika och ser om tycke uppstår.  

Dela detta jobb

logga
B3 Reach söker .Net utvecklare

B3 Consulting Group