itjobb.se

logga

B3 Reach söker testare av gränser, tålamod men framförallt av IT

Ort
Utgår

2021-12-31

Ansök nu

B3 Reach söker testare av gränser, tålamod men framförallt av IT

Tycker du att det är sjukt kul att hitta easter eggs på hemsidor? Växlar du mellan galet stirrande ”I will look for you, I will find you, and I will kill you” när du gamear till belåtet kuttrande ”my Preciouzzzzz” när du hittar kryphålet i WoW? Gjorde du upp testscenarion i bakhuvudet samtidigt som du lystet drog dina fingertoppar över läderhandtaget på din alldeles egna Bugaboo Donkey 2 Twin barnvagn för första gången?

Vi på Reach Consulting är nördar. Vi gillar nördar, vi gillar dem så till den grad att vi anställt ett helt gäng av dem- men vi vill ha ännu fler! Evolutionen har lärt oss att det ibland är farligt att trycka på den röda knappen. Den har också lärt oss att ibland är det den som VÅGAR trycka på den där knappen som får skatten, prinsen och halva kungariket! Och nu söker vi efter den där nörden som aldrig kan låta bli att trycka på knappen var helst hen hittar den!

Vi tänker att du är, har eller har något mer än ett hum om: 

  • Relevant utbildning inom IT och systemutveckling samt erfarenhet av att arbeta som testare av IT-system  

  • Felsökning av IT-system 

  • Manuella tester såväl som testautmatisering, Exploratory Testing, skriva och ta fram testfall samt analysera resultatet av dem  

  • Selenium, Jira, Java, SQL, XML, MAVEN, HP LoadRunner/Performance Center, HP Performance Center, HP UFT ALM/QC. AngularJS, Javascript, .Net, Scripspråk, Jenkins, Continues Integration. Alltså buzz word. Du kan säkert fler än vi.  

  • Kan arbeta självständigt och strukturerat under eget ansvar. Du klarar även av att jobba tillsammans med andra då du lär sitta i ett team ute hos kunden.

  • Talar och skriver svenska och engelska obehindrat.

Vi har kontor i Jönköping och Linköping och våra kunder finns inom pendlingsavstånd därifrån.

Men what´s in it for you? 

Du får jobba på Sveriges nördigaste bolag, bara det liksom. Du kommer även få lön och semester och allt annat kollektivavtalet föreskriver. Och observera att tänker du cykelpendla är starka benmuskler ett plus då båda städerna är extremt backiga, men om inte är det lugnt. Vi har elcyklar som personalförmån.

Men framförallt så värdesätter vi dig för den individ du är, och vi kommer låta dig få fortsätta vara just den, bara lite nördigare och lite bättre? Och du? Det är helt ok att vilja testa gränserna för allting- hade inte Thomas Alva Edisons mamma haft sådant tålamod och låtit honom hållas hade vi fortfarande suttit i skenet av fotogenlampor minsann.

We will look for you, we will find you, and we will hire you. Förekom oss. Kolla in här

 Reach Consulting är inte som de andra barnen. Vi både konstruerar väggar och springer ner dem, vi seglar i såväl hård sjö som lugnare farvatten, och för oss är målarboken oskrivna blad som egentligen bara råkar ha linjer, och dem förhåller man sig till om man vill och annars ritar man utanför dem. Samtliga av oss är nördar, handplockade för vår individuella förmåga och personlighet, och vi är stolta över det! 

 

 

Dela detta jobb

logga
B3 Reach söker testare av gränser, tålamod men framförallt av IT

B3 Consulting Group