itjobb.se

logga

B3 Rising Stars 2020 - Bli stjärnkonsult inom cloud och infra!

Ort
Utgår

2020-10-02

Ansök nu

B3 Rising Stars 2020 - Bli stjärnkonsult inom cloud och infra!

Vi tar gärna emot din ansökan men har just nu svårt att ta beslut kopplade till rekrytering med anledning av coronautbrottet. Vi reserverar oss för lite längre ledtider och att eventuellt behöva ta kontakt i ett senare skede när vi vet hur läget utvecklar sig.

Om du bara ska sätta upp ett mål under 2020 – satsa på att bli stjärnkonsult!

Ett av Sveriges bästa bolag enligt Great Place To Work erbjuder dig som är i början på din karriär en gyllene chans att på ett enda år bli stjärnkonsult - och en viktig del av utvecklingen i digitaliseringens Sverige!  Nu öppnar ansökan till 2020 års B3 Rising Stars-program! 

Att ingå i det prestigefyllda B3 Rising Stars innebär en unik möjlighet att få kickstarta din karriär som B3-konsult inom digital infrastruktur. Programmet vänder sig primärt till dig som har något eller några års erfarenhet och som är nyfiken på konsultbranschen. Förutom chansen att få jobba med intressanta uppdrag hos spännande kunder och med de senaste teknikerna, erbjuds du också en tillsvidareanställning.

Under året kommer du genomgå ett heltäckande utbildningspaket fördelat på ca 25 tillfällen tillsammans med ditt Rising Stars-team. Utöver programmet kommer du att få utveckla din tekniska kompetens baserat på din individuella utvecklingsplan. En av B3s seniora stjärnkonsulter kommer vara din mentor under hela programmets gång.

Vårt mål är att du ska lära dig allt om vad det innebär att vara konsult, från ledarskapsutveckling till agila arbetssätt samt att lösa problem på bästa sätt. Vi vill också bidra till att du växer som individ, såväl personligt som professionellt.

Hos oss jobbar över 700 personer, varav över 100 infrastrukturspecialister. B3 är ett bolag som prioriterar frihet och balans i livet och har vunnit priser för sitt wellnesskoncept. Vi tror på att medarbetare som mår bra, presterar bättre och satsar därför stort på att bygga en varm, kreativ och öppen kultur i bolaget.

Vi gillar att hitta på saker och arrangerar löpande olika aktiviteter, allt från crossfit till musikquiz. Hållbarhet är också ett ledord för oss på B3 och det gäller såväl vårt CSR-arbete, som hur vi jobbar med vår viktigaste tillgång – våra medarbetare. B3 fungerar som en bas för våra konsulter där de finner stöd och får möjligheter att umgås, lära sig nya saker och bygga på kunskap.

Klicka på ”ansök nu”, svara på våra frågor nedan och skicka in din ansökan så snart du bara kan. Programmet kommer att starta i augusti 2020, men urvalsprocessen startar redan nu och vi ser fram emot att få träffa just dig!

Du kan delta i B3 Rising Stars antingen på plats i Stockholm, eller så reser du från Sundsvall, Örebro eller Göteborg vid utbildningstillfällena.

Ansök senast 1:a maj 2020. Kontakta oss gärna på risingstars@b3.se om du har några frågor. Annars är det bara att starta resan!

Dela detta jobb

logga
B3 Rising Stars 2020 - Bli stjärnkonsult inom cloud och infra!

B3 Consulting Group