itjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Itjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

Back-end utvecklare till Position Green

Ansök nu

Back-end utvecklare till Position Green

Vill du bli en del av ett av Nordens snabbast växande techbolag och bidra till ett globalt hållbart näringsliv? Har du ett intresse för miljö och hållbarhet samt brinner för programmering? Då kan detta vara tjänsten för dig. Välkommen med din ansökan redan idag!

Om tjänsten

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Position Green.

Om företaget

Position Green är inne i en stark tillväxtfas och söker nya kollegor till sitt team i Malmö. Genom deras digitala plattform för insamling, analys och rapportering av hållbarhetsdata är deras mission att göra sina kunder till Champions of Sustainability - samtidigt som de förstärker sin affär, långsiktiga överlevnad och viktiga bidrag till en hållbar planet. Position Green Platform består av bland annat utvecklare, miljövetare, samhällsvetare och ingenjörer - alla med samma mål att fortsätta bygga det ledande SaaS-bolaget inom hållbarhetsrapportering tillsammans med sina kunder.

Arbetsuppgifter

Som utvecklare på Position Green kommer du vara en del av deras utvecklingsteam i Malmö. Position Green är en software-as-a-service plattform som de själva driftar. Tjänsten är webbaserad och består bland annat av flertalet Single-Page-Applications och integrationer med andra system.

Du kommer att vara delaktig i att ta features från idé-stadie till implementation. Du kommer därtill hjälpa till att skapa best practice, förbättra processer och forma deras utvecklingsavdelning. Att bygga engagerande gränssnitt för webben och att bygga komponenter för deras designsystem kommer också ingå i ditt dagliga arbete. De programmeringsspråk som tillämpas är Typescript, React, Relay/GraphQL, C#, .NET och SQL Server.

Utvecklingsteamet präglas av ett nära samarbete främst inom gruppen men även med andra avdelningar. Teamet består idag av 13 personer med en ambition att bli ännu större. Teamet består av personer med olika kompetenser där kunskapsdelning är en stor del av arbetet.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

• Avslutade eftergymnasial utbildning inom programmering alternativt motsvarande relevant arbetslivserfarenhet
• Minst tre års arbetslivserfarenhet av back-end utveckling (Typescript, C#, .NET och SQL Server.)
• Du behärskar både svenska och engelska, i tal och skrift

I rollen arbetar du tätt ihop med ditt team. Därför är det viktigt att du gillar att jobba tillsammans med andra, att du ser till gruppens bästa och är mån om att skapa ett bra arbetsklimat. Därtill är du som person nyfiken och du motiveras av att sätta igång och driva projekt framåt. Samt att du stimuleras av att vara med och förbättra processer och rutiner, och uppskattar en roll där du ges möjligheten att bidra med dina tankar och idéer.

Övrig information

Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid
Plats: Malmö
Lön: Fast lön enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Backend, back-end, full-stack, utvecklare, developer, developing, Position Green, Typescript, React, Relay, GraphQL, C# och SQL Server, .NET, Malmö, Skåne, Heltid, Position Green, hållbarhet

Dela detta jobb

logo
Back-end utvecklare till Position Green

Bravura