itjobb.se

Advoco är i en fas inom vilken de växer internt samt i produktutbud. Blir du en del av utvecklarteamet idag får du möjligheten att inta en central roll som backend utvecklare med stor inverkan i denna spännande utvecklingsfas.

OM FÖRETAGET

Advoco skapar och marknadsför kommunikationslösningar för företag med huvudprodukten Advoco NetPBX™ och det smarta mobilabonnemanget i fokus. Produkten är en IP-baserad växel med bred företagsanpassad funktionalitet som enkelt håller ihop hela företagets kommunikation och når ut till alla medarbetare var de än befinner sig. Tjänsten ger exempelvis alla anställda möjligheten att besvara ett inkommande samtal, koppla det vidare till en kollega och därmed se till att kunden får ett snabbt svar. Den fungerar med fasta telefoner samt med appar i mobiltelefon och dator. Advocos lösningar riktar sig framförallt till små och medelstora företag och försäljningen sker via återförsäljare. Som en del av tjänsten driver Advoco en egen operatörsverksamhet med både mobila och fasta abonnemang.

Som backend utvecklare på företaget sitter du på Advocos kontor i nyrenoverade lokaler på Söder Mälarstrand i det populära Münchenbryggeriet med utsikt över Riddarfjärden. Företagskulturen är öppen, glädjefylld och ger stort eget ansvar till individen. Utvecklingsteamet arbetar agilt enligt Scrum.

ARBETSUPPGIFTER

I rollen som backend utvecklare på Advoco arbetar du i ett tekniskt kunnigt utvecklarteam som arbetar både med grundutvecklingen av telefoniplattformen och användarnära utveckling för smarta mobiler och webb. Utvecklingen sker främst objektorienterat i Microsoft Windows plattformar med moderna verktyg och du har ansvaret för nyutveckling och underhåll av flertalet systemkomponenter. Som backend utvecklare får du stor frihet i arbetet; initiativ och vidareutveckling av produkter på basis av din expertis är mycket uppskattat.

Rollen innefattar:
- Backend utveckling med fokus på C# och .NET
- Utveckling av nya innovativa lösningar och produkter
- Utveckling av högkvalitativ kod samt verifikation av uppfyllda krav
- Stor frihet att utveckla dig och ditt arbete enligt dina önskemål

UTBILDNING, ERFARENHET OCH PERSONLIGA EGENSKAPER

• Relevant högskoleutbildning
• Tidigare arbetslivserfarenhet som backend utvecklare
• Erfarenhet av objektorienterad utveckling
• Arbetslivserfarenhet inom C#, .NET och MongoDB
• Flytande i engelska i tal och skrift. Förstår du svenska är det starkt meriterande.

I rollen trivs du som vill nyttja din analytiska och kommunikativa förmåga. Som person är du lösningsorienterad med stort fokus på att utveckla och förbättra ditt arbete. Vidare är du en lagspelare med god samarbetsförmåga som föredrar att arbeta agilt i mindre team. Du har ett stort intresse för programmering och du värderar kvalitet högt i arbetet. Initiativ tar du gärna och du motiveras av att självständigt driva på ditt eget arbete framåt. Här ser du även chansen att bygga en bred kompetens runt hur en modern mobiloperatör fungerar.

ÖVRIG INFORMATION

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Centrala Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse
Kontakt: Babak.Sahraee@tavana.se, tel. 073-5320307

Har du specifika frågor om tjänsten ber vi dig att mejla jobb@Tavana.se så hjälper någon i vårat team dig. Ange gärna vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Vi ser fram emot din ansökan!

Backend Developer / C# / .NET / Utvecklare till Advoco

Företag Tavana IT AB
Ort
Utgår

2019-08-14

Ansök nu

Dela detta jobb