itjobb.se

Backend Developer Python till startup med ambitionen att förändra fintech-branschen

Ansök nu

Backend Developer Python till startup med ambitionen att förändra fintech-branschen

Nu ges en fantastisk möjlighet för dig som har kunskap inom Python att bli del av en snabbväxande startup i en blomstrande industri! eSyn är ett innovativt fintech-företag som levererar B2B-lösningar till företag som vill digitalisera, förbättra och effektivisera sin faktureringsprocess. Du välkomnas till ett engagerat och drivet team med ambitionen att förändra branschen!

Om tjänsten
eSyn startade 2018 och har en unik affärsmodell och tillhandahåller ett modernt ekosystem beståendes av produkter och tjänster som förenklar fakturaprocessen inom B2B. Den absoluta majoriteten av fakturor mellan företag i Sverige är idag post- och PDF fakturor, vilket kräver stor manuell hantering som är såväl en tidstjuv som kostsam - eSyns mål är att digitalisera och effektivisera den processen! Deras kunder består idag till största delen av grossistföretag och de har en spännande marknad framför sig i stort behov av automatisering.

Teamet består idag av 8 personer varav 4 kollegor sitter på kontoret i Stockholm. Företagskulturen präglas av ett högt och affärsorienterat tempo med ett flexibelt och kreativt mindset där alla medarbetares idéer och initiativ värdesätts högt. Hos eSyn är det viktigt att du som medarbetare ständigt utvecklas och känner dig inspirerad och motiverad i dina arbetsuppgifter.

Du erbjuds:

 • Spännande och moderna tekniker med en backend som även består av webbramverk och AI-program, där du kan välja att fördjupa dig inom de områden som intresserar dig allra mest

 • Ett drivet, ungt, ambitiöst och tight gäng där du kommer få stort ansvar redan från första dagen

 • Möjligheten att i ett tidigt skede bli en del av ett växande bolag och goda förmåner såsom optionsprogram

Arbetsuppgifter
Du kommer att arbeta med utveckling av produkten elektronisk fakturering som möjliggör konvertering av äldre fakturaformat till PEPPOL (XML-processing). Du kommer få en grym introduktion och till en början få jobba nära Henrik som är produktägare & utvecklingsansvarig. Han kommer bli din mentor och se till att du successivt får lära dig dina arbetsuppgifter och ansvarsområden.

Exempel på arbetsuppgifter:

 • Backendutveckling i Python av elektronisk fakturering, Pdf-fakturering och övriga format

 • Förbättringar, tillägg och nya anpassningar

 • Anpassningar av fakturor och implementation till kunders befintliga system

 • Teknisk projektledning

 • Exempel på tekniker: Python (lxml, PyPDF, Tesseract, Django, aiohttp), BASH (Unix Shell), Javascript / Node.j

Vi söker dig som
Har goda kunskaper i Python (mjukvaruutveckling eller matematisk programmering, med fördel förvärvad genom civilingenjörsutbildning inom exempelvis teknisk fysik, datateknik, elektronik, inbyggda system eller liknande)

Mycket goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift

I den här processen kommer vi lägga störst vikt vid dina personliga egenskaper, ditt intresse för eSyn och din vilja att utvecklas inom Python-programmering!

Som person är du:

 • Nyfiken och har en stark vilja att utvecklas och bli en grym programmerare

 • Självgående och tar egna initiativ

 • Målinriktad, uthållig och ett problemlösande mindset

ÖVRIG INFORMATION
Start: Omgående eller enligt överenskommelse

Omfattning: Heltid, med sex månaders inledande provanställning

Placering: Hemvärnsgatan 17, Solna

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work men du kommer att bli direkt anställd hos eSyn och deras önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Dela detta jobb

Backend Developer Python till startup med ambitionen att förändra fintech-branschen

Academic Work